Spilltips til kveldens Premier League-kamp mellom Watford og Manchester City

watford manchester city spilltips

De regjerende mesterne er fortsatt ubeseiret etter fjorten serierunder, og vertene Watford faller sakte men sikkert nedover på tabellen etter en formdupp de seneste ukene.

Watford – Manchester City
Vicarage Road, Watford
Premier League, runde 15
Tirsdag klokken 21:00

Og Watford-fansen er nok redd for at forrige sesongs historie skal gjenta seg, da de ser nok en lovende start har begynt å renne ut i sanden. Kun to av de siste ti kampene har endt med tre poeng, noe som har sørget for at «The hornets» har falt ned til tiendeplass på tabellen.

Men det er langt fra panikktilstander for Watford enda, det er fortsatt færre poeng opp til topp-fire enn ned til nedrykksplassene, men man står med kun ett lite poeng på de siste fire ligakampene før de regjerende mesterne kommer på besøk i kveld.

Blir ikke kvitt Liverpool

Også Manchester City sliter for tiden, dog med et litt hyggeligere problem enn det Watford sliter med. Citys problem er nemlig at de ikke klarer å bli kvitt Liverpool, som følger like bak uansett hvor mange kamper de regjerende mesterne går uten å tape.

Det ble en komfortabel, men langt ifra overlegen, seier hjemme mot Bournemouth i helgen, og det så lenge ut til at Liverpool kun klarte uavgjort hjemme mot Everton, før Origis dramatiske overtidsmål. Men i kveld er det en ny sjanse for å øke forspranget til fem poeng, før Liverpool tar turen til Burnley i morgen.

Lagnyheter

Sergio Aguero var helt fraværende i City-troppen i helgen på grunn av et muskelproblem, og argentineren er fortsatt tvilsom til kveldens oppgjør. Det er tvilsomt at Pepe tar en sjanse med sin stjernespiss, med bortekampen mot Chelsea i helgen i bakhodet, og dermed ser vi trolig Jesus på topp i dag.

Desember-roteringene betyr nok også at den gode formen til Raheem Sterling og Leroy Sane ikke er nok til å sikre de en plass på laget, spesielt ikke med en god Riyad Mahrez som også ønsker spilletid.

David Silva, Kyle Walker og John Stones var tre andre som også sto over helgens kamp, men Pep tenker nok som det knaker om også de skal spares til lørdagens tur til Stamford Bridge.

Watford på sine side må klare seg uten Etienne Capoue, som fikk rødt kort i tapet mot Leicester i helgen. I tillegg er Adalberto Peneranda fortsatt satt på sidelinjen med en skade, men Daryl Janmaat og Tom Cleverley er trolig tilgjengelig igjen i kveld.

Forventede lagoppstillinger

Watford: Foster; Femenia, Mariappa, Cathcart, Holebas; Hughes, Doucoure, Chalobah, Pereyra; Deulofeu, Deeney

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Delph; D Silva, Fernandinho, Gundogan; Sterling, Jesus, Mahrez

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og kampen vil derfor være tilgjengelig på deres sportskanaler og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Spilltips: Over 2.5 mål til City

Watford er i elendig form, City i fantastisk form. Selv uten Aguero og Sterling fra start tror vi dette kan bli stygt. City-laget har en sånn bredde, og uansett hvem som starter så er det 4-5 potensielle målscorere.

Vi går for over 2.5 mål til Manchester City til 2.10 i odds hos Unibet!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler