Slår Liverpool tilbake etter det skuffende midtuketapet?

Newcastle Liverpool spilltips live stream

Med to serierunder igjen er Liverpool i hælene på Manchester City i kampen om ligatrofeet. De lyseblå, som møter Leicester på hjemmebane mandag, har ett poeng å gå på ned til Jurgen Klopps menn.

Newcastle – Liverpool
St. James Park, Newcastle
Premier League, runde 37
Lørdag klokken 20:45

Til tross for at de var det beste laget i store deler av kampen, og også vant sjansestatistikkene, måtte Liverpool dra hjem fra Liverpool med 0-3 i bagasjen, og minimale sjanser til å kvalifisere seg til sin andre Champions League-finale på rad.

Og forskjellen var Messi. Mannen som nå de fleste som interesserer seg for fotball kaller tidenes beste fotballspiller senket Liverpool nærmest på egenhånd. For uten argentineren er dette Liverpool-laget fullt på høyde med de nylig kronede La Liga-mesterne.

Og på et helt annet nivå enn det Newcastle-laget som står på motsatt banehalvdel lørdag kveld. Uten å diskreditere hva Rafa Benitez har fått til med dette laget, med minimale overgnagskostander og et av de laveste lønnsbudsjettene i ligaen har han fått Newcastle opp fra Championship og sørget for at de nå er et stabilt Premier League-lag.

Firmino tilbake i startelleveren

Nå venter et Liverpool-lag som kommer til å stille mannsterke i sin jakt etter ligatittelen, og Newcastle har lite å spille for enn æren, da man allerede er sikret spill i Premier League også neste sesong.

Roberto Firmino hadde litt muskelproblemer i midtuken og måtte derfor starte oppgjøret mot Barcelona på benken. Men han skal være helt frisk igjen og er ventet å starte dette oppgjøret.

Naby Keita måtte forlate banen onsdag midtveis i førsteomgang med en lyskeskade, og kommer til å være utilgjengelig resten av sesongen. Adam Lallana er usikker.

For Newcastle sin del er dessverre Ayoze Perez, som har scoret syv mål på sine siste syv kamper, ute med skade. Det i tillegg til Miguel Almiron, Sean Longstaff og Florjan Lejeune som alle er ferdig for sesongen.

Forventede lagoppstillinger

Newcastle: Dubravka; Manquillo; Schar, Lascelles, Dummett, Ritchie; Kenedy, Shelvey, Hayden, Atsu; Rondon

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Spilltips: Liverpool vinner + Over 2.5 mål

Vi er veldig trygge på at Liverpool vinner dette oppgjøret. Vi tror det er en revansjesugen Liverpool-gjeng som ankommer Newcastle, og om de spiller som de gjorde mot Barcelona, og har gjort store deler av sesongen, skal dette bli en klar B.

Firmino er tilbake i startoppstillingen, og han har sammen med Sadio Mane og Mohamed Salah stått for enormt mange mål denne sesongen. Denne kampen blir intet unntak.

Spill på at Liverpool vinner pluss over 2.5 mål til oddsen 2.04 hos Betsson!

Ikke kunde hos Betsson? Nye kunder får 200 kroner å spille helt risikofritt for. Registrer deg nå!

TV og live stream

Oppgjøret mellom Newcastle og Liverpool lørdag kveld kan ses på TV 2 Sport Premium og på TV 2s strømmetjeneste TV2 Sumo. Kampstart er 20:45 norsk tid.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler