En presset José Mourinho før møtet med Spurs på Old Trafford mandag

Manchester United røk på et heller pinlig 2-3-tap borte mot Brighton forrige serierunde, mens Tottenham har to seire av to mulige så langt. Med andre ord er det hjemmelaget som bør føle presset mandag.

Manchester United – Tottenham Hotspur
Old Trafford, Manchester
Premier League, runde 3
Mandag klokken 21:00

Brighton tok en imponerende 3-2-seier forrige helg og kunne feire for sesongens tre første poeng. Tre scoringer i den første omgangen holdt til seier mot et Man Utd-lag som ikke lignet seg selv i det hele tatt. Jose Mourinhos menn klarte nesten aldri å dominere eller presse Brighton, med unntak av noen få korte perioder. Det er rett og slett ikke bra nok av et lag som skal kjempe i toppen av Premier League denne sesongen.

Tottenham sto igjen som vinner av kampen mot Fulham etter å ha bombardert byrivalenes mål i store deler av kampen. Det tok sin tid før det første målet i oppgjøret kom, men hvilket mål det var. Lucas Moura scoret 1-0 etter et nydelig skudd med feil fot via stolpen og i mål mot slutten av den første omgangen.

Fulham startet andre omgang forrykende og fikk sitt mål etter at Mitrovic fra knestående niikket inn utligningen. Kampen stod lenge og vippet før Trippier bestemte seg for å kjøre en kopi av frisparket sitt fra semifinalen i VM. Like etter ble en forbannelse brutt. Harry Kane scoret i Premier League i august for første gang etter hele 15 målløse augustkamper. Målet kom på ekte Kane-vis etter at han først kjørte en skuddfinte og la den i lengste. Tottenham står dermed med full pott etter to kamper.

Lagnyheter

Manchester United må klare seg uten flere førstelagsspillere. Både Romero, Rojo og Dalot er utilgjengelig. I tillegg er både Sanchez og Shaw usikre.

For Tottenham sin del er laget nesten helt skadefri, og kun Son og Wanyama er utilgjengelig til oppgjøret. Keeper Hugo Lloris ble natt til fredag tatt for å kjøre under påvirket påstand, men ble løslatt mot kausjon kort tid etter, det er usikkert om sisteskansen er med i troppen mot Manchester United.

Forventede lagoppstillinger

Manchester United: De Gea, Valencia, Smalling, Jones, Young, Matic, Pogba, Herrera, Mata, Lukaku, Sanchez

Tottenham Hotspur: Lloris, Trippier, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Eriksen, Alli, Moura, Kane

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sportskanalen og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Oddstips til kampen

Grunnet Manchester Uniteds dårlige form er oddsen på hjemmeseier på Old Trafford urovekkende høy, sett med United-øyne. Hele 2.65 er oddsen satt til Manchester United-seier hos Unibet. Tottenhams er satt til 2.88 mens uavgjort gir 3.35 ganger pengene tilbake.

Tottenham ser denne sesongen enkelt og greit ut som et mye bedre lag enn Manchester United, både på papiret og på banen, og vi tror det vises på banen på Old Trafford mandag kveld.

Vi går derfor for borteseier til 2.88 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler