Spilltips: King og Bournemouth med «umulig» oppgave borte mot Manchester City

King manchester city bournemouth spilltips

Til tross for tre strake tap i serien befinner Bournemouth seg på en respektabel åttendeplass på Premier League-tabellen, før turen til Etihad stadion i Manchester.

Manchester City FC – AFC Bournemouth
Etihad stadion, Manchester
Premier League, runde 14
Lørdag klokken 16:00

  • Odds på kampen frra Unibet: Man City 1.12 – Uavgjort 11.00 – Bournemouth 24.00

Med 2-2 borte mot Lyon I midtuken sikret Manchester City seg avansement i Champions League, én runde før gruppespillet er ferdig. Men de lyseblå skal ha minst ett poeng i den siste kampen hjemme mot Hoffenheim for å sikre gruppeseieren foran nettopp Lyon, som møter Shakhtar i sin siste kamp.

Dermed går det meste på skinner for Manchester City for tiden, og Pep Guardiolas menn ser bedre ut enn noen gang for tiden. Forrige ligakamp endte med en knusende 4-0-seier borte mot West Ham.

Bournemouth hadde en kruttsterk start på sesongen der de har befunnet seg på øvre halvdel fra første serierunde, godt takket være meget gode Ryan Fraser og Callum Wilson.

Men i det siste har det klusset seg litt til, dog mot to gode motstandere som Arsenal og Manchester United i tillegg til Newcastle. Alle de tre ligakampene har endt med tap 1-2.

Med kun to poeng opp til sjetteplasserte Everton skal ikke Eddie Howe og hans mannskap henge alt for mye med hodet. Etter City lørdag venter Huddersfield hjemme på Vitality Stadion.

De Bruyne enda ikke frisk

Etter å ha måtte stå over de to siste kampene for City på grunn av en skade han fikk på landslagssamling med Portugal skal Bernardo nå være klar for spill igjen for City.

Også Gabriel Jesus er klar igjen for spill etter at han ikke var med til Frankrike onsdag på grunn en lyskeskade, mens Gundogan er tilbake etter en fotskade.

Dessverre er det fortsatt for tidlig for en retur for Kevin De Bruyne, men Guardiola kommer trolig uansett til å rotere en god del på laget da det venter tre Premier League-kamper på en liten uke.

King trolig fra start

Howe er tvunget til å gjøre minst en forandring på laget som tapte knepent for Arsenal mandag, da Lerma fikk sitt fjerde gule kort for sesongen i det oppgjøret.

Det betyr trolig at Lewis Cook tar hans plass på laget som ellers ser meget likt ut som mot Arsenal, inkludert Joshua King til høyre for Fraser på topp.

Forventede lagoppstillinger

Manchester City: Ederson; Danilo, Stones, Otamendi, Zinchenko; Fernandinho, Delph; Bernardo, D.Silva, Sane; Aguero

Bournemouth: Begovic; Francis, S.Cook, Ake, Ming; Cook, Gosling; Brooks, King, Fraser; Wilson

Vil du streame fotball ⚽? Gjør det hos Unibet!

Sett inn penger å spille for, og se store mengder fotball direkte!

Spilltips: Under 3.5 mål

Manchester City har et meget tett kampprogram, og kommer fra en tøff bortekamp i Champions League onsdag. Den neste uken venter det i tillegg to bortekamper i Premier League mot Watford og Chelsea.

Vi tror det blir prøvd å spare litt på kreftene i dette oppgjøret, og Bournemouth er uansett ikke et lag City kjører over med 4, 5-0.

Unibet gir 2.25 i odds for under 3.5 mål.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler