Bunnkamp fra Premier League – Fulham bør vinne mot hjemmesvake Huddersfield

«The Cottagers» har sluppet inn hele 15 mål i sine fire siste seriekamper, noe som sørger for at London-laget har sluppet inn flest mål av alle klubbene i Premier League.

Huddersfield Town – Fulham FC
John Smiths stadion, Huddersfield
Premier League, runde 12
Mandag klokken 21:00

“The Terriers” på sin side har enda ikke vunnet en ligakamp, 10 kamper inn i sesongen. Men en seier i dag vil sende dem opp på en 18. plass på tabellen, foran både Cardiff og nettopp Fulham.

En seier til Fulham derimot vil sende dem opp foran Cardiff, Newcastle og Southampton, og en liten pustepause fra nedrykksplassene i hvert fall en liten uke.

Fulham ble slått ut av Ligacupen forrige uke etter 0-2 mot Manchester City på Etihad stadion. Manager Jokanovic stilte med et sterkt lag fra start, trolig for å gi det han mener er den beste førsteelleveren han har tilgjengelig nok en kamp til å bli samspilt foran dette utrolig viktige oppgjøret mot Huddersfield.

Stefan Johansen ute i kulden igjen

Det var aldri noen tvil om at City kom til å vinne kampen, hverken før eller etter avspark, men en god opptreden mot det som er Englands beste lag for tiden ville gjøre mye for selvtilliten, og det var absolutt godkjent gjennomført av Fulham-spillerne.

Det betyr trolig at Stefan Johansen igjen må finne seg en plass på benken, da både Seri, Anguissa og Cairney har vist mer enn nordmannen når de har fått sjansen.

Huddersfield håper på å score sitt første mål på hjemmebane siden kampen mot Watford i april! Siden den gang har man skutt hele 76 ganger uten p treffe nettmaskene.

Det er for øvrig første gang de to klubbene møtes på Englands aller øverste nivå siden 1952. Den gang vant Fulham 1-0 på hjemmebane, og London-laget er også ubeseiret mot Huddersfield på de siste 11 møtene.

Lagnyheter

Danny Williams er det eneste fraværet hos hjemmelaget, da både Rajiv van La Parra og Hamid Sabiri er tilbake fra skader.

Kun ett fravær hos Fulham også, det er Joe Bryan som fortsatt er ute med en hamstringsskade.

Forventede lagoppstillinger:

Huddersfield: Lössl; Durm, Jorgensen, Schindler, Lowe; Mbenza, Billing, Hogg, Mooy, Pritchard; Delpoitre

Fulham: Sergio Rico; Fosu-Mensah, Odoi, Le Marchand, Sessegnon; Anguissa, Seri, Cairney; Vietto, Schurrle; Mitrovic

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til å vise Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Spilltips: Fulham vinner

1000 kr

Fulham er et klart bedre lag enn Huddersfield, og det har i det siste vært antydninger til at spillet begynner å sitte for den nykomponerte troppen til trener Jokanovic.

Huddersfield scorer ikke mål, og Fulhams angrepsrekke er klart bedre enn Huddersfields, ergo skal Fulham score flere mål enn det Huddersfield gjør i kveld. I tillegg gir Unibet finfine 3.40 i odds for Fulham seier!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler