Hazard og Willians Chelsea klare favoritter mot Manchester United lørdag

Chelsea har fått en meget god start på sesongen under sin nye manager Maurizio Sarri, etter åtte runder er klubben enda ubeseiret, på delt førsteplass med Manchester City og Liverpool, og syv poeng foran Manchester United.

Chelsea – Manchester United
Stamford Bridge, London SW6
Premier League, runde 9
Lørdag klokken 13.30

Chelsea vant sine fem første seriekamper i starten av sesongen, før de gikk to kamper på rad der de ikke klarte mer enn ett poeng. Men forrige serierunde var det tilbake på vinnersporet når Barkley, Morata og Hazard sørget for at «Moi» Elyounoussis Southampton ble knust 3-0 på bortebane.

Og med den seieren holder Chelsea tritt med de to andre lagene som har startet forrykende denne Premier League-sesongen, Liverpool og Manchester City. Med 20 poeng hver deler de ledelsen i ligaen, med Manchester City først på målforskjell.

Men det er tett i toppen, like bak de tre i front kommer to andre London-lag. Både Arsenal og Tottenham har 18 poeng, og innehar henholdsvis fjerde og femteplass på tabellen. Bournemouth og Wolverhampton skviser seg så inn foran Manchester United på åttendeplass.

Og Manchester United vant også sin forrige seriekamp, knepent 3-2 hjemme over Newcastle. Det etter to svake kamper på rad, 1-3-tap borte mot West Ham og 1-1 hjemme mot Wolverhampton.

Lagnyheter

Chelseas midtstopper Antonio Rüdiger kan måtte stå over sin første kamp for sesongen, han sliter med et problem med lysken. Det kunne betydd en plass i troppen for Ethan Ampadu, men den unge midtstopperen fikk en smell i kneet i ukens landskamp for Wales mot Spania.

José Mourinho må klare seg uten Jesse Lingard, som fortsatt ikke er helt frisk etter å ha vært ute med en skade i lysken. I tillegg må både Ander Herrera, Scott McTominay, Nemanja Matic, Luke Shaw og Marouane Fellaini sjekkes opp mot kampstart, mens Marco Rojo er definitivt utilgjengelig.

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

  • Fan av Premier League? Sjekk ut vår samarbeidspartner Rizks konkurranse, der du kan vinne billetter til Liverpool – Manchester United i desember!

Spilltips

José Mourinho har ikke historien på sin side lørdag formiddag, han har tapt alle sine tre bortekamper mot Chelsea som Manchester United-trener, med en målforskjell på 0-6.

Chelsea er i klart bedre form enn Manchester United, og det vil nok overraske få om Mourinho kommer til sin gamle hjemmebane og parkerer den berømte bussen.

Bortelaget kommer her for å karre med seg et poeng, og det kommer til å prege kampen. Heldigvis for Chelsea har de Premier Leagues beste spiller for tiden på laget, Eden Hazard.

Han har vært i gryende form i starten av sesongen, og er det noen som skal åpne et vaklende United-forsvar så er det han.

Oddsen på 1.74 for Chelsea-seier er litt lav, og det kan ligge litt uavgjort i kortene. Men vi tror Chelsea haler det i land, takket være et mål fra Eden Hazard, minst.

Vi går for Chelsea-seier + Hazard-mål til 3.00 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler