Spilltips til kveldens Premier League-kamp mellom Burnley og Newcastle

Turf Moor, Burnley spilltips Newcastle

Ingen av de to lagene som møtes på Turf Moor i kveld har vunnet mer enn to ligakamper så langt denne sesongen, Men Newcastle kommer trolig til dette oppgjøret med en god del mer selvtillit enn Burnley, da deres to seire nemlig har kommet på de to siste kampene.

Burnley – Newcastle
Turf Moor, Burnley
Premier League, runde 13
Mandag klokken 21:00

“The Clarets” så dog bedre ut enn på lenge da de forrige serierunde klarte å holde Leicester til et målløst uavgjortresulat på King Power stadion.

Hva sier managerene om oppgjøret?

Sean Dyche hadde dette å si dagen før oppgjøret: Fansen vår står bak laget. De var fantastiske i Leicester på en virkelig tøff dag, og gjorde sin del av jobben med respekt og for laget.

-Og det hjelper. Alt går inn i en kombinert innsats, som er utrolig viktig for meg, den kombinerte innsatsen fra både fansen og klubben.

Newcastle-manager Rafaen Benitez frykter Burnley

-Burnley er et meget sterkt hjemmelag. Sean Dyche gjorde en fantastisk jobb forrige sesong, og jeg synes han er en meget sterk karakter.

-De ønsker selvsagt tre poeng mot oss, fordi vi er nære hverandre på tabellen og presset er mer eller mindre det samme hos begge klubbene.

Lagnyheter

Til tross for at han fikk en stygg vridning i kneet mot Leicester for to uker siden er Steven Defour forventet å være tilbake i startoppstillingen i kveld.

Men James Tarkowski mister trolig oppgjøret etter at han har undergått en tarmoperasjon. Johann Berg Gudmundsson, Ben Gibson, Stephen Ward og Nick Pope er alle tilbake i trening etter å ha vært ute med skader.

Paul Dummet måtte ut med en hofteskade i Wales kamp mot Danmark i Nations League, og er ikke klar til kveldens oppgjør. Jamaal Lascelles, Jonjo Shelvey og Yoshinori Muto har alle vært ute med sakder den siste tiden og kommer til å bli testet nærmere avspark.

Forventede lagoppstillinger

Burnley: Hart, Lowton, Long, Mee, Taylor, Lennon, Defour, Cork, Berg Gudmundsson, Vokes, Wood

Newcastle: Dubravka; Yedlin, Schar, Fernandez, Manquillo; Ritchie, Ki, Diame, Kenedy; Perez; Rondon

TV og Live Stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Spilltips: Ingen bet ved uavgjort – Burnley

Newcastle kommer fra to strake seire, men vi synes Burnley så friske ut i den forrige ligakampen mot Leicester. Spiller de like godt i dag eller i nærheten av nivået de hadde i fjor så tar de poeng hjemme mot Newcastle. Vi går for Burnley-seier, men med pengene tilbake om det ender uavgjort til 2.02 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler