Spilltips: Kan Arsenal feire for nok en seier i kveld når Leicester gjester Emirates?

Med hele ni seire på rad i alle turneringer er Arsenal et av de største formlagene i Europa for tiden. Leicester på sin side har åpnet svært varierende, og hjemmelaget er dermed klare favoritter.

Arsenal – Leicester City
Emirates stadion, London
Premier League, runde 9
Mandag klokken 21:00

Unai Emery fikk en verst tenkelig start på sin første sesong som Arsenal-trener, med tap både for Manchester City og Chelsea i sine to første kamper i Premier League. Men så gikk det raskt bedre for spanjolen, som med 5-1-seieren borte mot Fulham forrige serierunde sørget for at London-laget nå har vunnet hele ti kamper på rad, inkludert to i Europa League og én i Ligacupen.

Det plasserer Arsenal på en femteplass på Premier League-tabellen, tre poeng bak Chelsea og Tottenham på henholdsvis tredje- og fjerdeplass, sistnevnte kan passeres ved seier. Det kan også Chelsea, men på grunn av målforskjellen skal Arsenal da vinne kveldens kamp med fire mål eller mer.

Men der Arsenal er på vinnersporet strever Leicester for tiden voldsomt med å holde seg på samme spor. De fire siste rundene har endt med to seire og to tap, mot henholdsvis Bournemouth og Everton, og Huddersfield og Newcastle.

Etter åtte seriekamper har Leicester fire seire og fire tap, noe som plasserer dem på en ellevteplass på Premier League-tabellen. Ved seier kan klubben avansere til åttende.

Lagnyheter

Arsenal-manager Unai kan glede seg over flere positive nyheter på skadesituasjonen til mannskapet sitt. Sokratis Papastathopoulos er den eneste nye spilleren på skadelisten etter at han pådro seg en skade på landslagsoppdrag for Hellas.

Ellers er både Mezut Özil, Ainsley Maitland-Niles og Danny Welback tilbake fra skader, mens Petr Cech vil bli testet nærmere avspark.

Claude Puel har en del flere skadeproblemer å ta hensyn til en sin kollega, men heldigvis for han er de fleste nøkkelspillerne klare til kamp. Han må klare seg uten Demarai Gray, Matty james og kaptein Wes Morgan. Sistnevnte fikk rødt kort i den forrige seriekampen mot Everton.

Forventede lagoppstillinger

Arsenal: Leno; Bellerin, Mustafi, Holding, Monreal; Torreira; Xhaka; Iwobi, Özil, Aubameyang; Lacazette

Leicester: Schmeichel; Amartey, Maguire, Evans, Chilwell; Meny, Ndidi; Pereira, Iheanacho, Maddison; Vardy

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

  • Fan av Premier League? Sjekk ut vår samarbeidspartner Rizks konkurranse, der du kan vinne billetter til Liverpool – Manchester United i desember!

Spilltips

Odds Bookmaker Bonus Link
2.55
Unibet
1000 kr

Arsenal er selvsagt klare favoritter i dette oppgjøret, og med flere nøkkelspillere tilbake fra skade skal det bli hjemmeseier i kveld.

Og er det en spiller som virkelig har bidratt til Arsenals gode form den siste tiden så er det franskmannen Alexandre Lacazette. Han står med fire mål på de åtte første seriekampene denne sesongen, og ble forrige måned kåret til årets spiller i Arsenal.

Vi tror både han og Arsenal fortsetter å imponere, og går for Arsenal-seier + Lacazette-scoring til 2.55 hos Unibet!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler