Arsenals bisarre trend fortsetter hjemme mot Huddersfield

Arsenal Huddersfield spilltips

The Gunners tok ledelsen to ganger på Old Trafford, men måtte nøye seg med ett poeng, noe som sørget for at Arsenal ble skjøvet ned fra topp-fire i Premier League.

Arsenal – Huddersfield Town
Emirates stadion, London
Premier League, runde 16
Lørdag klokken 16:00

Unai Emery erklærte seg stolt over lagets prestasjoner i bortemøtet med Manchester United, men det må ute tvil også være litt skuffelse over at man ikke maktet å ta med seg alle tre poengene hjem etter å ha vært i ledelsen ved to anledninger.

Og Arsenals bisarre rekke med kamper på rad der de ikke makter å være i ledelsen ved pause strakk seg onsdag til 12 kamper. Men The Gunners har nettet hele 25 mål i andre omgang i ligaen og har ikke tapt i Premier League siden de to første serierundene.

Minst scorende i ligaen

Etter en revitalisering av sesongen i november, der klubben tok syv av ni mulige poeng, har Huddersfield virkelig blitt plassert godt ned på bakken igjen nå i desember. De to kampene som er spilt så langt i adventstiden har begge endt med tap, 1-2 mot henholdsvis Brighton hjemme og Bournemouth borte.

David Wagner følte at hans lag fortjente å få mer ut av kampen på Vitality stadion mot Bournemouth i midtuken, og den populære tyske manageren har nok et poeng.

Laget manglet nok en gang kvalitet foran mål, og med kun ti scoringer på 15 seriekamper er Huddersfield det laget som har scoret minst mål i hele Premier League, hele 24 færre enn lørdagens motstander Arsenal.

Lagnyheter

Arsenal mistet et par nøkkelspillere med skade på Old Trafford, i Aaron Ramsey og Rob Holding. Sistnevnte omtalte Emery etter kampslutt som et stort problem.

Ramseys ankelskade skal ikke være av det alvorlige slaget, men han vil nok bli å se på tribunen lørdag sammen med Holding, Nacho Monreal og Danny Welbeck. På den positive siden er trolig Özil spilleklar igjen etter å ha stått over de fire siste kampene med ryggproblemer.

Huddersfield-manager Wagner må også gjøre en del forandringer på laget. Abdelhamid Sabiri måtte forlate banen bare minutter etter at han ble byttet innpå fordi han falt stygt på skulderen mot Bournemouth i midtuken.

I tillegg er Chris Lowe fortsatt ute med en skulderskade, mens Philip Billing er utilgjengelig på grunn av karantene.

Forventede lagoppstillinger

Arsenal: Leno; Bellerin, Mustafi, Sokratis, Kolasinac; Xhaka, Torreira; Iwobi, Ozil, Aubameyang; Lacazette

Huddersfield: Lössl; Zanka, Schindler, Kongolo; Hadergjonaj, Williams, Hogg, Mooy, Durm; Pritchard, Depoitre

Spilltips: Uavgjort/Arsenal til Halvtid/Fulltid

Som nevnt tidligere har Arsenal nå gått hele 12 kamper på rad uten å lede til pause, og når Unibet gir fine 4.35 i odds for at det skjer også lørdag er vi ikke vonde å be.

Uavgjort til Pause og Arsenal-seier – 4.35 i odds.

Spill hos Unibet her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler