Se FA-cup-møtet mellom Norwich og Chelsea med live stream

Norwich City – Chelsea FC
Carrow Road, Norwich
FA-cupen, runde tre
Lørdag klokken 18.30

Tapende finalist fra forrige sesong Chelsea skal bryne seg på Norwich på bortebane i sin første FA-cup-kamp denne sesongen. Les mer og få live stream til kampen her.

Spennende midtuke-kamp mot Arsenal

Chelsea kommer fra en tøff bortekamp mot Arsenal i Premier League på onsdag, en kamp som til slutt endte 2-2 på Emirates stadion.

Det var 0-0 til pause før spenningen virkelig tok seg opp i den andre omgangen. Først tok hjemmelaget føringen etter 63 minutter ved Wilshere, før Hazard reduserte på straffespark bare fire minutter senere.

Når Alonso sørget for Chelsea-ledelse etter 84 minutter så det lenge kyst ut for de blåkledde, men Bellerin sørget for poengdeling etter mye klabb og babb i Chelsea-feltet på overtid.

Det plasserer Chelsea på en andreplass på Premier League-tabellen så langt.

Jakter kvalifisering

Norwich på sin side kommer fra tre kamper på rad uten tap i Championship, og første nyttårsdag ble det en 2-1-seier over Millwall på hjemmebane, med Alexander Tettey fra start på midtbanen.

Så langt ligger de gul- og grønnkledde på en trettendeplass med 34 poeng, ni poeng bak Leeds på sjetteplass som gir kvalifisering til Premier League.

Men den gode formen skal defintivt fortsette, for de er flere lag oppover på tabellen som også er i riktig god form for tiden, som nevnte Leeds og Wolverhampton i tillegg til Derby og Aston Villa.

Tidligere møter

Fra det første møtet tilbake i 1936 har de to klubbene møttes totalt 52 ganger i tellende kamper i liga og cup, med Chelsea som det beste laget.

Chelsea har vunnet totalt 21 av kampene mot Norwichs 14, mens 17 har endt med uavgjort. Forrige møtet var forrige gang Norwich befant seg i Premier League, i mars 2016 da Chelsea vant 2-1 på bortebane.

Carrow Road Norwich

Norwich sin hjemmebane, tradisjonsrike Carrow Road.

Skader og suspensjoner

Antonio Conte kan glede seg over en mer eller mindre skadefri tropp til lørdagens FA-cup-oppgjør mot Norwich, og vil dermed trolig velge å rotere en god del på laget etter en hektisk jul- og nyttårsuke. Og fremover venter det titalls kamper i både Premier League, Ligacup. Champions League, og FA-cup om det blir seier lørdag.

Den eneste spilleren som definitivt er utilgjengelig er David Luiz, som det enda er usikkert når er tilbake i full trening etter å ha vært ute med en kneskade siden slutten av november.

For Norwich sin del er det heller ikke mye skader å snakke om, kun Louis Thompson er skadet, noe han har vært siden juli og kommer til å være helt frem til slutten av sesongen grunnet en stygg akillesskade.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat 4 er det andre alternativer for å se dette gigantoppgjøret fra FA-cupens tredje runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler