Følg kampen mellom Newcastle – Manchester City live

Newcastle – Manchester City
St James’ Park
Premier League
Onsdag klokken 20.45

Formen er bedre for begge lag om vi ser i forhold til 2015/16 sesongen av Premier League, hvor Newcastle rykket ned. Men, at Manchester City skal gi bort poeng til Newcastle er lite sannsynlig.

Newcastle – Manchester City

Det er ikke bare uavgjorten i forrige møte som er en ripe i lakken for Manchester City mot Newcastle. I League Cup 2014/15 tok faktisk Newcastle en 0 – 2 seier over City på Etihad Stadium. De andre oppgjørene har derimot Manchester City vunnet med god margin. Det gir vertene formen 1 – 1 – 3 foran dette møtet som spilles på onsdag.

Newcastle

Newcastle som rykket opp til Premier League denne sesongen henger med, men det er bare så vidt. 15. plassen er nemlig veldig utsatt, for Newcastle har 18 poeng, noe som gir de en knepen ledelse over Crystal Palace og West Ham med 3 og 6 mål. Bournemouth og West Bromwich som begge befinner seg under nedrykksstreken har begge 15 poeng og 13 i målforskjell, noe som gjør at begge teoretisk kan gå forbi Newcastle.

Vertenes form på 5 – 3 – 11 er ikke all verdens når de skal møte Premier Leagues eneste ubeseirede lag. Stort bedre er det heller ikke på hjemmebane. Her står det nemlig 3 – 1 – 5. Med målforskjellen 9 – 11 på eget gress, ser det ut til at selv 0 skader og suspensjoner ikke kan hjelpe Newcastle mot suverene City.

Manchester City

18 – 1 – 0 og målforskjell på 60 – 12 gjør at Manchester City troner skyhøyt i Premier League. Ned til Manchester United på andreplass er det 12 poeng, selv om United har spilt en mer kamp. På bortebane har City plukket 3 poeng i 9 av 9 kamper, samtidig har de 24 mål og bare 5 mot seg så langt. Det gjør Manchester City til selvskrevne favoritter i denne kampen.

Det er heller ingen nyheter når det gjelder skader eller suspensjoner. Det gjør at City kan stille med sitt sedvanlige vinnerlag. Eneste spillere er John Stones og Benjamin Mendy som begge har vært ute siden 18. november og 25. september.

Følg Newcastle – Manchester City live

Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du følge Newcastle – Manchester City live på nettradio. Flere av de største kampene i Premier League blir nemlig sendt live på bet365. Samtidig får du tilgang til live stream av flere av de beste ligaene i Europa, som Serie A, Bundesliga og La Liga. Her er fremgangsmåten for å følge Newcastle – Manchester City live:

Hans Nielsen

248 Artikler