Frank Lampard møter sin gamle læremester i Ligacupen i kveld

Frank Lampard tok over Derby i sommer i det som er hans første jobb som profesjonell manager. Han har tatt Derby videre i to runder før denne «umulige» testen mot sin gamle manager på Old Trafford.

Manchester United mot Derby County
Old Trafford, Manchester
Engelsk Ligacup, runde 3
Tirsdag klokken 21:00

I tillegg til den Engeliske Ligacupen gjør Lampard og Derby det godt også i Championship. Etter ni spilte serierunder ligger klubben på sjetteplass, den nederste plassen som gir playoff til Premier League. Men det er enda 35 kamper igjen i Englands nest høyeste nivå.

Manchester United på sin side har fått en litt trøblete start på sesongen i Premier League, men formen ser ut til å være oppadgående for de røde djevlene, til tross for kun 1-1 hjemme mot Wolverhampton i helgen.

José Mourinhos menn står med tre seire, én uavgjort og to tap etter seks spilte seriekamper, noe som gir en foreløpig syvendeplass på tabellen. I Champions League ble det 3-0 borte mot Young Boys i den første gruppespillskampen.

Dette er andre gang de to klubbene møtes i år, Manchester United slo Derby 2-0 i FA-cupen tilbake i starten av januar. Derby var en gjenganger i det som den gang var første divisjon og nå heter Premier League helt fra oppstarten for over hundre år siden og til langt ut på 2000-tallet. Men har bare vært å se i Premier League i én sesong siden nedrykket i 2002, i 2008/09-sesongen. På totalt 106 møter opp gjennom historien har Manchester et overtak med 46 seire mot Derbys 31.

Frank Lampard og konen Charlotte ble foreldre til en liten jente på lørdag forrige uke.

Ander Herrera skadefri

Det kan være duket for et comeback for Ander Herrera i kveld. Han skal være helt skadefri etter å ha vært ute med en ankelskade, og er med i dagens tropp. Marcos Rojo er ute med en kneskade, og Marcus Rashford somer sin siste av tre kampers karantene. Stortalentet Diogo Dalot kan være å finne i startoppstillingen i det som kommer til å være et noe reservepreget mannskap.

Derby-kaptein Curtis Davies er dessverre utilgjengelig på grunn av en hamstring skade, i tillegg til George Evans og Marcus Olsson. Spiss Tom Lawrence står over sin siste av tre kampers karantene.

TV og live stream

Unibet vil sende kampen mellom Manchester United og Derby County via sin live-streamingstjeneste i Norge til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Se også Alexander Sørloth og Crystal Palaces møte med West Bromwich.

Spilltips

José Mourinho sender ikke sine beste menn ut på banen i dag. Og med den starten på sesongen klubben har fått er alt fokuset til portugiseren på Premier League. Det åpner for at Derby kan overraske.

Ikke se bort ifra at Frank Lampard godt kan tenke seg å imponere sin gamle sjef.

Vi går for at Derby ryster hjemmelaget ørlite grann.

Begge lag scorer: 2.32 i odds hos Unibet!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler