Leeds United – Derby County – Se Premier League-kvalifiseringen på nett

Leeds Derby live stream

Vil du streame kvalifiseringen til Premier League? Gjør det med Nordicbet!

Sett inn kun 100 KR og se ubegrenset med fotball-kamper øyeblikkelig!

Leeds United – Derby County
Elland Road, Leeds
Kvalifisering, Premier League
Onsdag klokken 20:45

Opprykkskampen til Premier League-klubbene denne uken, og Leeds første hinder på veien tiltilbake Derby fra Championship på Elland Road. Les mer og få live stream til kampen her.

Leeds tok første stikk i opprykkssemifinalene til Premier League borte mot Derby i helgen da de vant 1-0, nå er det duket for returmøte.

Leeds så lenge ut til å fosse mot opprykk til Premier League under Bielsas ledelse, men har møtt på motgang i slutte nav sesongen.

Til slutt måtte man se seg slått av både Norwich og Sheffield United i kampen om direkte opprykk, og ta til takke med tredjeplass på Championship-tabellen.

Det betyr at de møter sjetteplasserte Derby, som har hatt en god sesong under Frank Lampard, Chelsea-legendens første sesong som hovedtrener for en toppklubb.

Derby har ikke vært å finne i Premier League siden sist de var oppe på midten av 2000-tallet, da de var oppe en kort sesong i 2008.

For Leeds sin del må vi helt tilbake til 2004 da de på grunn av økonomiske problemer havnet i Championship, og har i tillegg hatt tre sesong i League 1 før de nå har stabilisert seg i Championship og nå altså kan rykke opp til Premier League igjen.

Vinneren av dette oppgjøret møter vinneren av oppgjøret mellom West Bromwich og Aston Villa, der leder Aston Villa 2-1 før returoppgjøret på The Hawthorns.

Se opp for

Pablo Hernández hos Leeds og David Nugent hos Derby.

Hvordan ser du Leeds mot Derby med live stream?

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

  • Opprett konto hos Betsson
  • Sett inn minstebeløp
  • Se kampen!

Hvem vinner av Leeds og Derby?

Leeds har selvsagt en enrom fordel av å ha med seg 1-0 fra bortekampen, og vi tror de også vinner hjemme på Ellan Road.

Vi tror det ender med 2-0 til Leeds.

Finalen i playoff for Premier League spilles på Wembley stadion i London, og blir regnet som den mest innbringende kampen i fotball-verden. Vinneren kan vente seg over 1 milliard norske kroner i TV-penger for å rykke opp til Premier League.

Spill på at Leeds vinner hos Betsson til oddsen 1.74!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler