Wolverhampton med «umulig» oppgave borte mot Manchester City

Manchester City – Wolverhampton Wanderers
City of Manchester stadion
Tirsdag klokken 20.45

En ekstrem tøff oppgave venter Wolverhapton når de tirsdag gjester Englands fremste formlag på City of Manchester stadion. Les mer og finn live stream til kampen her.

Enda ikke tapt i år

Manchester City har spilt tretten tellende kamper så langt denne sesongen i Premier League, Ligacupen og Champions League, og har vunnet tolv av dem, Kun Everton har klart å holde dem til uavgjort med 1-1 i den andre runden av Premier League.

Og klubben har møtt flere andre toppklubber, Liverpool er blitt knust 5-0 på hjemmebane, Chelsea ble slått 0-1 på bortebane og forrige uke ble Italias for tiden beste lap Napoli slått 2-1 hjemme i Champions League.

City of manchester stadium

Manchester Citys hjemmebane, City of Manchester stadion.

Vunnet tre på rad

Wolverhampton er så langt det beste laget ui Championship, og sesongstartet tyder helt klart på at laget er en av favorittene til å rykke opp til Premier League denne sesongen.

De tre siste kampene i Championship har endt med seier til Wolverhampton, 0-4 borte mot Burton Albion og 2-0 mot Aston Villa og 3-2 mot Preston, begge på hjemmebane.

I ligacupen har laget så langt spilt tre kamper, først ble Yeovil slått 1-0 på hjemmebane, så Southampton 0-2 på bortebane før det måtte overtid til for å vinne 1-0 hjemme mot Bristol Rovers i den forrige runden.

Manchester City på sin side har spilt en kamp så langt, borte mot West Bromwich. Den kampen endte til slutt 1-2, godt hjulpet av Leroy Sané sine to mål.

Skader og suspensjoner

Manchester City må selvsagt fortsatt klare seg uten Benjamin Mendy som grunnet en stygg kneskade mister resten av sesongen. Vincent Kompany er også fortsatt uaktuell for spill.

Gjestene må klare seg uten Carl Ikeme og Phil Ofosu-Ayeh men har ellers en relativt skadefri tropp til årets så langt vanskeligste kamp.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å live streame kampen mellom Manchester City og Wolverhampton vil bet365 sende kampen via sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler