Ny målfest for Manchester City mot Watford på Etihad?

Manchester City – Watford
Etihad Stadium
Premier League
Tirsdag klokken 21.00

Manchester City avsluttet det gamle året med en skuffende uavgjort borte mot Crystal Palace. Nå er det et nytt år og nye muligheter. Det som er sikkert er at Manchester City ikke vil være fornøyd med poengdeling i årets første hjemmekamp.

Manchester City – Watford

I de fem siste kampene mot Watford står Manchester City med fem seiere. Det dårligste resultatet så langt er 1 – 2 på Vicarage Road, mens de i inneværende sesong også fikk sitt beste resultat her med 0 – 6 seier. Sist gang Watford klarte å ta poeng mot Manchester City var på hjemmebane i Premier League 2006/07, i kampen før klarte de også å ta med seg et poeng hjem fra Etihad Stadium. Sist seier for Watford finner vi ikke før i First Division 1986/87, hvor Watford vant 1 – 2 på Etihad.

Manchester City

Kampene mot Everton og Crystal Palace som begge endte med poengdeling er så langt de eneste kampene hvor Manchester City ikke har tatt tre poeng i Premier League. Det betyr at de i denne sesongen har spilt 21 kamper uten tap, noe som plasserer de på topp av tabellen med et solig overtak. Det skiller nå 12 poeng ned til Manchester United som tok tre poeng mot Everton i forrige runde. United har med 22 spilte kamper en fordel på City med en mer spilt kamp.

Mot Crystal Palace gikk Gabriel Jesus ut med skade i kneet, og det sies at han må stå over frem til 1. mars. På skadebenken finner han selskap i Benjamin Mendy som har vært ute siden 25. september og ikke er ventet tilbake før 19. april.

Watford

Watford startet sesongen ok, men i det siste har det blitt flere og flere tap. De 8 første kampene kom de seg igjennom med kun et tap, mens det på de 13 siste har endt med syv tap. Formen er på 7 – 4 – 10 og med 25 poeng har de 10. plass med flere utfordrere under seg. På bortebane spiller de noe bedre, her står det 4 – 1 – 5, men det er langt unna Citys 9 – 1 – 0 på hjemmebane.

I desember ble Troy Deeney suspendert og rekker akkurat ikke kampen mot City. Kiko Femenia ble skadet og er usikker på når han kommer tilbake. Fra før var også Craig Cathart, Nathaniel Chalobah og Tommie Hoban ute.

Odds på Manchester City – Watford

bet365 gir deg 1,16 i odds på Manchester City, mens en uavgjort vil gi 8,50 ganger innsatsen. Skulle Watford ta sin første seier på Etihad på over 30 år vil det gi deg 19,00 i odds. bet365 sender også Manchester City – Watford live på nettradio. For å følge kampen live trenger du en aktiv spillerkonto og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler