Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 9 feb, 2017

MANCHESTER CITY-SPILLER BYTTER FRA START TIL SOGNDAL

Chidiebere Nwakali blir Eirik Bakke og Sogndals åttende forsterkning i vinter. Nigerianeren var i fjor på utlån til Start fra den engelske storklubben, men fortsetter spill i Tippeligaen på Fosshaugane Campus neste sesong.

i 2015 signerte unggutten en 4-års kontrakt med Manchester City. Etter å ha vært en av få som imponerte på utlån hos Start i fjor, får han nå fornyet tippeliga-tillit av Sogndal.

Sportssjef Håvard Flo er fornøyd med å sikre seg Nwakali.

– Chidi spelar sentral midtbane, han er ein ballspelar som er kjapp og har god frekvens. Me ser tydeleg at han held eit godt nivå, seier Flo til lokalavisen Sogn Avis.

Nigerianeren scoret 4 mål for Start fra sin midtbanesposisjon i fjorårets sesong, blant annet på et par spektakulære langskudd. Nå får vi forhåpentligvis se flere kremmerhus fra unggutten i 2017.

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter