Spilltips til kveldens kamp mellom Liverpool og Chelsea

På de siste syv kampene har Liverpool enda ikke avgitt poeng, og står med seks strake seire i Premier League, i tillegg til en seier mot PSG i Champions League.

Liverpool – Chelsea
Anfield stadion, Liverpool
Engelsk Ligacup, runde 3
Onsdag klokken 20:45

Syv strake seire betyr alene på tabelltopp, og Jürgen Klopps menn har overbevist stort i starten av sesongen. I helgen ble det 3-0 over Southampton. Matip, Salah og et selvmål av Hoedt sørget for ydmykelsen.

Det plasserer Liverpool helt på toppen av tabellen med syv seire av syv mulige, to poeng foran Chelsea og Manchester City.

Og nettopp Chelsea mistet serieledelsen i helgen da de kun klarte 0-0 borte mot West Ham. Det var lagets første poengtap for sesongen, og kveldens kamp blir muligheter for å ta første stikk mot gullrivalene.

Liverpool har tapt sine tre siste Ligacup-kamper, uten å score et eneste mål. De har aldri rykket ut av tredje runde siden 1991, mens Chelsea har vunnet sine siste syv Ligacup-kamper.

Lagnyheter

Liverpool-keeper Simo Mignolet kommer til å stå sin første kamp for sesongen når Chelsea gjester Anfield i den tredje runden av den engelske Ligacupen i kveld.

Vi forventer at Sarri kommer til å rullere stort på laget som i helgen spilte 0-0 mot West Ham men blant annet Ruben Loftus-Cheek, Antonio Rüdiger og Pedro er usikker til oppgjøret.

Toppscorer Eden Hazard er en del av troppen til tross for at Chelsea også skal møte Liverpool i ligaen på søndag.

Chelseas assisterende manager Gianfranco Zola har foreslått midtstopperenGary Cahill spm en av de to midtstopperne, mens tenåringer dom Callum Hudson-Odoi og Ethan Ampadu også er i strid.

TV og live stream

Unibet vil sende kampen mellom Manchester United og Derby County via sin live-streamingstjeneste i Norge til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Oddstips

Chelsea har hatt en glimrende start på sesongen, og det er ingen tvil om at de er favoritter også i kveld. Vi tror derimot at Chelsea kan overraske, og klarer ikke se bort i fra den gode oddsen på borteseier.

Vi går for Chelsea-seier til hele 4.00 i odds!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler