Kan Manchester United følge opp 4 – 0 seieren mot Everton på bortebane?

Everton – Manchester United
Goodison Park
Premier League
Mandag klokken 18.30

Skal Manchester United holde plassen sin i toppen av Premier League er det kun tre poeng som er godt nok mot Everton på Goodison Park.

Everton – Manchester United

Sesongens første møte endte med en kanonseier for United, men i forrige sesong endte begge kampene med 1 – 1 og poengdeling. I FA Cupen 2015/16 tok United en borteseier med 1 – 2, mens det i Premier League samme sesong endte med 6 poeng og full pott til Manchester United. Slik kan det også ende i Premier League 2017/18.

Everton

Everton har så langt hatt en svakere sesong enn i fjor, men de har klart å styre unna tap i de siste 7 kampene, så det ser ut til at noe er i ferd med å skje. Formen totalt er på 7 – 6 – 7, mens det på Goodison Park står 6 – 1 – 3. Når det gjelder mål er Everton langt unna det United kan vise. På 20 kamper har det blitt 24 scoringer og 30 mål mot, sammenlignet med Uniteds 43 – 16, noe so gjør gjestene til det 3. mestscorende laget i Premier League.

Everton har tre spillere ute, Seamus Coleman har vært ute siden mars, mens Ramiro Funes Mori og Leighton Baines har vært ute siden juli og november.

Manchester United

Med 43 poeng i skrivende stund har United 2. plassen i Premier League, 15 poeng bak City. Under ligger Chelsea som har 42 poeng, no som kan øke når de spiller hjemme mot Stoke 30. desember. Det betyr at Manchester United har en trussel mot plassen sin i toppen av tabellen. Formen er på 13 – 4 – 3 og på bortebane står det så langt 5 – 3 – 2.

Eric Bailly, Michael Carrick og Marouane Fellaini er fortsatt ute for Manchester Uniteds del.

Odds på Everton – Manchester United

Det er Manchester United som er favoritter i kampen mot Everton. På bettingsiden bet365 får du 1,66 i odds på Manchester United. En overraskelse fra Everton gir deg derimot 5,00 i odds, mens en uavgjort har 3,80 i odds. Dersom du vil plassere dine bets på bet365 får du tilgang til et av de største utvalgene av live odds og oddsmarkeder. bet365 tilbyr også live stream av flere av de beste kampene fra ligaer som Serie A, Bundesliga og La Liga. Her er fremgangsmåten for å plassere ditt bet på Manchester United hos bet365:

Hans Nielsen

248 Artikler