West Ham og Pellegrini håper på bedre lykke mot Pochettinos Tottenham

Vertene puttet hele åtte når de slo ut Macclesfield Town i den forrige runden, mens Spurs trengte straffer for å vinne over Watford «hjemme» på Stadium MK.

West Ham – Tottenham Hotspur
London stadion, London
Engelsk ligacup, 4. Runde
Onsdag klokken 20:45

Se kampen hos Unibet

Forrige sesong har for det meste gått i glemmeboken for alle som heier på West Ham, men ett øyeblikk som huskes godt kom i eksakt samme runde i denne turneringen, og mot eksakt samme motstander.

«The hammers» så ut til å bli kastet hodestups ut av turneringen når de kom under 0-2 på Wembley i den første omgangen, men tre mål på bare 15 minutter i den andre omgangen sørget for et historisk comeback. Det ble til slutt tap for Arsenal i kvartfinalen, og West Ham må fortsatt vente på å vinne sitt første trofé siden 1980.

Møtet mellom de to lagene i Premier League for elleve dager siden er ikke like gode minner for kveldens hjemmelag, men Erik Lamela scoret kampens eneste mål, og Manuel Pellegrini har nok en følelse av at West Ham kan få med seg et bedre resultat med flere marginer på sin side i kveld.

Støvet har så vidt lagt seg etter Tottenhams 0-1-tap på hjemmebane for Manchester City på mandag før de i kveld skal ut å måle krefter med en av sine aller største rivaler.

Det sørget for at Tottenham beholdt sin femteplass på tabellen, til tross for at de etter 10 kamper i Premier League har sin nest høyeste poengsum noensinne. Og med håpet om avansement i Champions League hengende i en tynn tråd ser det ut til at de hjemlige cupene blir uhyre viktig for Tottenham om de ønsker å hente hjem et trofé denne sesongen.

Signerte ny kontrakt

Dele Alli var tilbake på gressmatten etter fire kampers skadefravær i kampen mot Manchester City, og har siden også signert en ny seksårskontrakt med Tottenham. Hverken han eller Christian Eriksen startet på mandag, sistnevnte fikk et ni minutters innhopp. Dansken skal fortsatt slite med mageproblemer.

Derby day in the @carabao_cup ? #COYS #THFC

Et innlegg delt av Tottenham Hotspur (@spursofficial)

Kampen kommer for tidlig for Danny Rose som er tilbake i lett trening, mens Jan Vertonghen og Vincent Janssen er fortsatt satt på sidelinjen i lengre tid.

West Ham må klare seg uten kaptein Mark Noble som ble sendt av banen mot Leicester etter en stygg stempling, men Pedro Obiang kan være klar igjen etter å ha stått over to kamper på grunn av en hofteskade. Marko Arnatovic er også tvilsom, han har slitt med et virus og blir neppe risikert i kveld.

Jack Wilshere er også nær ved å bli frisk, men dette oppgjøret kommer for tidlig for den tidligere Arsenal-spilleren. Andy Carroll, Winston Reid, Carlos Sanchez, Manuel Lanzini og Andriy Yarmolenko er alle langtidsskadet.

Forventede lagoppstillinger

West Ham: Adrian; Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Creswell; Diangana, Obiang, Rice, Snodgrass, Antonio; Hernandez

Tottenham: Gazzaniga; Aurier, Sanchez, Foyth, Davies; Wanyama, Winks; Sissoko, Alli, Lucas; Son

TV og live stream

Unibet vil sende kampen mellom West Ham og Tottenham via sin live-streamingstjeneste i Norge til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Spilltips: West Ham avanserer

Odds

Bookmaker

Bonus

2.00

1000 kr

Tottenham har ikke imponert den siste tiden, og kampen mot Manchester City mandag var ikke langt unna å bli kalt direkte svak. West Hams form er oppadgående, og laget fra Øst-London har fått én dag mer med hvile enn sine rivaler fra nord. Vi tror West Ham drar det lengste strået til slutt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler