Chelsea – Watford. Nytt målrikt møte på Stamford?

Med 5 mål ligger Chelsea på topp av fire lag som alle har 13 poeng i Premier League. Arsenal, Burnley og Liverpool er alle hissige på å komme forbi og det kan kun hindres ved at Chelsea tar full pott i lørdagens kamp mot Watford som har 2 poengs ledelse på Chelsea.

Chelsea – Watford

I nest siste runde av forrige sesong møttes Chelsea – Watford på Stamford. Kampen ble et tøft oppgjør for begge lag og Watford holdt følge med Chelseas scoringer frem til Cesc Fàbregas satte 4 – 3 i 88. minutt. Ser vi på de fem siste kampene har det endt 3 – 2 – 0 i vertenes favør. Watfords siste seier over Chelsea var i 1999, hvor Watford vant 1 – 0 på hjemmebane.

Chelsea har tre spillere som står over kampen på grunn av skader. Danny Drinkwater og N’golo Kanté ventes tilbake i løpet av noen korte uker, mens Victor Moses som har stått over to kamper er mer usikker når han kan spille igjen.

Watford har seks spillere med skader, hvor Nathaniel Chalobah er ferskeste tilfelle av skade. I tillegg er Stefano Okaka og Camilo Zúñiga suspenderte.

Chelsea

Av 4 hjemmekamper har Chelsea kun vunnet en denne sesongen. Mot Burnley og Manchester City endte kampene med tap, mens det ble uavgjort mot Arsenal. Legger vi til bortekamper står formen på 4 – 1 – 3, hvor seirene er hentet fra Tottenham, Leicester og Stoke, mens tapet kom mot Crystal Palace. Motstanden Chelsea har hatt hittil har vært en god miks av topp og bunn, noe som kan tyde på at Chelsea ikke har formen inne og kan stå foran et utfordrende møte med Watford.

Watford

Gjestene har formen 4 – 3 – 1 og på bortebane har de til gode å tape. 4 kamper på andres gress har så langt resultert i 3 – 1 – 0. På tabellen befinner Watford seg på plassen over Chelsea og har 2 poengs ledelse. Forrige sesong ble avsluttet med Watford på 17. plass, 6 poeng foran Hull på neddrykksplass. Mot et formsvakt Chelsea har Watford muligheter til å holde seg på toppen og ta sin første seier over Chelsea på over 17 år.

Odds på Chelsea – Watford

Chelsea er favoritter på bet365 og her får du 1,33 i odds for hjemmeseier. Går du for uavgjort får du innsatsen ganger 5,25 tilbake. Satser du på at formen til Watford hjelper de til 3 poeng på Stamford venter det deg 8,00 ganger innsatsen tilbake. for å plassere oddsspill med denne oddsen trenger du en konto på bet365 og den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler