Chelsea – Norwich – returmøte i FA-cupens tredje runde på Stamford Bridge

Chelsea FC – Norwich City FC
Stamford Bridge, London
FA-cupen, omkamp tredje runde
Onsdag klokken 20.45

Et reservepreget Chelsea-lag klarte ikke å overliste Norwich på første forsøk i FA-cupen. Onsdag får de en ny sjanse, denne gang på hjemmebane. Les mer og få live stream til kampen her.

Skuffet i ligaen

Chelsea spilte i helgen hjemmekamp i Premier League mot Leicester. Og til tross for at de var relativt store favoritter makten ikke Chelsea å score et eneste mål i en kamp som endte med et kjedelig uavgjortresultat.

Dermed mistet Chelsea to viktige poeng i medaljekampen, og med Liverpools seier over Manchester City ble de blåkledde dyttet ned på en fjerdeplass på Premier League-tabellen.

Jakter Premier League-kvalifisering

Norwich har etter en noe ujevn sesongstart fått opp dampen i Championship, og står nå med fire kamper på rad uten tap. I helgen ble det en sterk 1-0-seier borte mot Bristol City på Ashton Gate.

Det plasserer Norwich på en trettendeplass så langt med 37 poeng på 27 seriekamper. Opp til Sheffield United på sjetteplass som gir kvalifisering til Premier League er det dog bare syv poeng.

Gjesp av en kamp sist

Det første møtet mellom de to lagene på Carrow Road for ti dager siden var en trist affære, spesielt førsteomgangen som ga absolutt null målsjanser til noen av lagene.

I den andre omgangen skrudde Chelsea, som spilte uten stjerner som Eden Hazard og Alvaro Morata, opp tempoet uten at de fikk hull på byllen. Ergo ble det omkamp på Stamford Bridge.

Lagnyheter

Rapportene sier at Chelsea-troppen er helt fri for skader og suspensjoner, men det er ventet at manager Antonio Conte også i dette oppgjøret mot Norwich vil gjøre en del utskiftninger. Grunnet det tette kampprogrammet vil trolig en del spillere som ikke har spilt så mye denne sesongen få sjans fra start.

For Norwich sin del er det heller ingen nye skader eller karantener å melde om. Den eneste som må stå over er langtidsskadde Louis Thompson. Han har vært ute siden juli med en stygg akillesskade og er ikke ventet tilbake før i slutten av mai.

Chelsea og Norwich har møtt hverandre totalt 53 ganger tidligere, og Chelsea har stukket av med seieren 21 av gangene, mens kampens bortelag har vunnet totalt 14 av dem.

Chelsea har ikke tapt mot Norwich siden 1994, og det endte med seier til London-laget i begge oppgjørene i Premier League tilbake i sesongen 2015/16.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat 4 er det andre alternativer for å se dette returoppgjøret fra FA-cupens tredje runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler