Chelsea er med seier over Huddersfield for alvor med i kampen om topp-fire igjen

Chelsea FC – Huddersfield Town
Stamford Bridge, London
Premier League, runde 35 (utsatt kamp)
Onsdag klokken 20.45

Det så lenge ut til at Chelsea var godt ute av kampen om en plass i neste års Champions League-gruppespill, og senest for fem serierunder siden var de regjerende mesterne hele 10 poeng bak Liverpool og Tottenham på henholdsvis tredje- og fjerdeplass.

Men fire seire og én uavgjort på de siste fem kampene har sørget for at Chelsea ved seier hjemme mot Huddersfield kan passere Tottenham med ett poeng og komme opp a poeng med Champions League-finalistene Liverpool.

Huddersfield var spådd ned av de fleste eksperter før sesongen, men laget har sammen med de to andre nyopprykkede lagene overrasket positivt i årets Premier League-sesong.

Men plassen er langt fra sikret enda, og det bør hvert fall kapres 2-3 poeng på de to siste ligakampene om det skal bli Premier League-spill også neste sesong.

For øyeblikket befinner Huddersfield seg på sekstendeplass, tre poeng mer enn Southampton og Swansea på de påfølgende plassene. De to sistnevnte møtes for øvrig på Liberty stadion tirsdag kveld.

Lagnyheter

Chelsea må fortsatt klare seg uten midtstopper David Luiz som utenom et par avbrekk har vært skadet siden november i fjor. Kun ti kamper har det blitt på brasilianeren i serien denne sesongen.

For Huddersfield sin del er fire spillere utilgjengelige til onsdagens oppgjør mot Chelsea. Det er Sean Scannel (skulderskade), Michael Hefele (kneskade), Elias Kachunga (ankelskade) og Danny Willians (ankelskade).

Forventede lagoppstillinger

Chelsea (3-4-2-1): Cortois; Azpilicueta, Cahill, Rüdiger; Moses, Fabregas, Kanté, Alonso; Willian, Hazard; Giroud

Huddersfield (5-4-1): Lössl; Smith, Schindler, Zanka, Kongolo, Löwe; Hadergjonaj, Hogg, Mooy, Pritchard; Mounié

TV og live stream av kampen mellom Chelsea og Huddersfield

I Norge er det TV2 som har rettighetene til å sende engelske Premier League, og kampen vil derfor være tilgjengelig på TV2 Sport Premium på TV. Ønsker du å live streame kampen vil den være tilgjengelig på TV2 sin egen live-streamingstjeneste TV2 Sumo.

Spilltips til kampen mellom Chelsea og Huddersfield

Chelsea er storfavoritter i denne kampen, og med ny giv og håp om Champions League-spill skal Chelsea-gutta ha motivasjon nok til å gjøre jobben i dette oppgjøret. Men Huddersfield kan sikre Premier League-spill neste sesong om de tar poeng. Vi tror uansett at Chelsea blir for sterke, og spørsmålet blir heller hvor mye de vinner med.

Vi går for at hjemmelaget vinner begge omgangene til 2.23 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler