Chelsea – Arsenal, Live Stream London-derbyet i Ligacupens semifinale

Chelsea FC – Arsenal FC
Stamford Bridge, London
Ligacupen, semifinale
Onsdag klokken 21.00

Det er klart for et gigantoppgjør når Chelsea og Arsenal barker sammen til et skikkelig London-derby i Ligacupens semifinale. Få siste nytt før avspark og live stream til kampen her.

Møttes for en liten uke siden

Kampens motstandere møttes senest for en uke siden, da Arsenal tok imot Chelsea på Emirates i Premier League. Det var en kamp som så ut til å skulle ende med Chelsea seier etter at Marco Alonso la på til 2-1 til gjestene i det 84. minutt. Men Hector Bellerin sørget for at Arsenal beholdt ett poeng med sin scoring langt inn i overtiden.

Et viktig poeng for hjemmelaget som dermed ikke er helt ute av kampen om plass i neste års Champions League-gruppespill. Arsene Wengers menn ligger på sjetteplass med sine 39 poeng etter 22 ligakamper, syv bak Chelsea på tredjeplass. Liverpool har fjerdeplass med 44 poeng mens erkerival Tottenham er på plassen foran Arsenal med 41 poeng. Opp til ligaleder Manchester City er det 23 poeng…

På hodet ut av FA-cupen

Og om Arsenals håp om ligagull henger i en syltynn tråd er sjansen til å forsvare fjorårets gull i FA-cupen definitivt ute etter at Nottingham Forrest slo dem hele 4-2 på City Ground i den tredje runden søndag.

Chelsea var tapende finalist i FA-cupen i fjor, og heller ikke de imponerte nevneverdig i helgens runde. Norwich var motstander på bortebane, og til tross for at Chelsea startet med spillere som Cahill, Willian og Pedro endte det 0-0 i en tam kamp på Carrow Road.

Dermed blir det omkamp på Stamford Bridge senere i måneden, noe som passer Chelsea og det tette kampprogrammet deres dårlig.

Skal teste ut videodømming

Videodømming, eller VAR (Video Assistant Referee) som det heter på engelsk, ble testet ut i England for første gang under mandagens FA-cup-kamp mellom Brighton og Crystal Palace. Og det skal også testes nå under dobbeltoppgjøret mellom Chelsea og Arsenal i Ligacupen i tillegg til finalen av samme turnering.

Var skal brukes i såkalte «kamp-endrende» situasjoner, som mål, offside, straffe/ikke straffe, direkte rødt kort og situasjoner der dommeren tar feil av identiteten til spillere.

Stamford Bridge

Her skjer det onsdag kveld, Chelsea hjemmebane Stamford Bridge i sør-London.

Lagnytt

Arsenal-manager Arsene Wenger hvilte spillere som Mesut Özil, Alexandre Lacazette og Jack Wilshere i helgens kamp mot Nottingham Forrest, men er ventet å stille med toppet mannskap i onsdagens Ligacup-semifinale da Ligacupen nå har blitt Arsenals største mulighet for å vinne et trofé denne sesongen.

Og Antonio Conte er også innstilt på å stille med et betydelig sterkere mannskap enn han gjorde borte mot Norwich i helgen. Når det er London-derby mot Arsenal får tett kampprogram være tett kampprogram.

Og Conte kan velge å vrake fra en helt skadefri tropp, i tillegg til at det heller ikke er noen av Chelsea-spillerne som er ute med suspensjoner. For Wenger sin del er Olivier Giroud fortsatt ute med en hamstringskade, mens Santi Cazorla og Sead Kolasinac også er utilgjengelige grunnet skader.

Hvordan får man sett kampen med live stream i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat 4 er det andre alternativer for å se dette Premier League-oppgjøret fra Ligacupens semifinale, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Returoppgjøret spilles på Emirates stadion onsdag 24. januar klokken 21.00, en kamp som også vil være tilgjengelig med live stream hos bet365.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler