Live stream oppgjøret mellom Brighton og Crystal Palace i FA-cupens tredje runde

Brighton and Hove Albion FC – Crystal Palace FC
AMEX stadium
FA-cupen, tredje runde
Mandag klokken 20.45

Den tredje runden av FA-cupen avsluttes i kveld når Premier League-lagene Brighton og Crystal Palace skal måle krefter på AMEX stadion. Få siste nytt og live stream til kampen her.

Farvel til flere Premier League-lag

I løpet av helgen er det blitt spilt hele 31 kamper til sammen i den tredje runden, og selv om det er garantert at ett Premier League-lag forsvinner ut av turneringen i kveld har vi allerede sagt farvel til flere lag fra den øverste engelske divisjonen.

På fredag gikk Liverpool seirende ut i Merseyside-derbyet mot Everton, med nyinnkjøpte Virgil van Dijk som matchvinner. Stoke ble slått 2-1 av Coventry fra nivå fire lørdag, Burnley røk på et 1-4-tap borte mot Manchester City lørdag mens regjerende mester Arsenal ble slått hele 4-2 av Nottingham Forrest på bortebane søndag.

Andre møtet på AMEX denne sesongen

De to lagene møttes på samme arena så sent som 28. november i fjor, det første Premier League-oppgjøret dem i mellom. Forhåpentligvis blir kveldens kamp mer underholdnende, den kampen endte 0-0.

Før det må man tilbake til 2013 for å finne sist gang de møttes, da Crystal Palace trakk det lengste strået med 2-0 på samme arena i semifinalen av Championship-sluttspillet etter å ha spilt 0-0 i det den første kampen på Selhurst Park.

Hodgson har fått laget over nedrykksstreken

Mens Brighton har gjort det godt så langt i sin aller første sesong på det øverste nivået i engelsk fotball med 23 poeng og tolvteplass etter 22 runder startet Crystal Palace sesongen meget svakt.

Poengfangstet har dog blitt betydelig bedre etter at Roy Hodgson kom inn som hovedtrener på senhøsten, og laget har nå 2-3-6 på bortebane, med de to seierene på de to siste bortekampene. Det gir Crystal Palace 22 poeng, og to poeng ned til Stoke på den øverste nedrykksplassen.

Amex stadion brighton

Brightons hjemmebane, AMEX stadium. Stadionet har fått navnet av klubbens hovedsponsor, American Express.

Blir en del rokeringer på lagene

Brighton-manager Chris Hughton medeler at han kommer til å gjøre en del rokeringer på laget i kveld, men kan se seg fornøyd med at det ikke er noen nye skader eller suspensjoner å ta hensyn til. Eneste spiller som er utilgjengelig er langtiddskadde Steve Sidwell. Han har vært ute siden starten av september med en ryggskade.

Også Crystal Palace-manager Roy Hodgson vil gjøre en del endringer på laget, i tillegg til at han har hele fem spillere på skadelisten å ta hensyn til. Joal Ward, Mamadou Sakho, Connor Wickham, Scott Dann og Jason Puncheon er alle skadet og utilgjengelig til kveldens kamp.

Hvordan får man live streamet kampen i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat Sport 1 er det andre alternativer for å se dette Premier League-oppgjøret fra FA-cupens tredje runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler