Returoppgjør i Ligacupen: Se Arsenal mot Chelsea med live stream

Arsenal FC – Chelsea FC
Emirates stadion, London
Ligacupens semifinale, andre kamp
Onsdag klokken 21.00

Det er helt åpent når Arsenal og Chelsea møtes til den andre kampen i Ligacupens semifinale onsdag kveld. Les siste nytt og få live stream til oppgjøret her.

Vant komfortabelt i helgen

Arsenal tok imot Crystal Palace til den 24. runden av Premier League i helgen, og de rødkledde vant til slutt komportabelt over Roy Hudgsons menn. Monreal, Iwobi, Koscielny og Lacazette scoret alle Arsenals mål i løpet av de første 22 minuttene av kampen, mens Milvojevic sørget for et trøstemål til Crystal Palace 12 minutter før full tid.

Dermed er ikke håpet om Champions League-spill neste sesong helt ute for Arsene Wenger og co, som med sine 42 poeng og sjetteplass har fem poeng opp til Liverpool på fjerdeplass. Nord-London-rivalene Tottenham har femteplass med sine 45 poeng.

Knuste Brighton

To mål av Eden Hazard og ett hver av Willian og Victor Moses sørget for at Chelsea vant lørdagens bortekamp mot Brighton meget komfortabelt 4-0. De to første målene kom allerede før syv minutter av kampen var spilt.

Dermed er Chelsea teknisk sett fortsatt med i gullkampen fra sin tredjeplass, men de regjerende mesterne har hele 15 poeng opp til suverene Manchester City, og er avhengig av en formdupp fra deres side om det i det hele tatt skal være mulig.

Fjerde uavgjort denne sesongen

Når Arsenal og Chelsea har møttes denne sesongen har det blitt ensbetydende med uavgjort, faktisk har alle oppgjørene dem i mellom endt med uavgjort etter full tid så langt.

Det startet på Wembley i starten av august da Arsenal vant 4-1 på straffer i Community Shield etter at det først endte uavgjort 1-1 etter 90 minutter. Så har det endt 0-0 på Stamford Bridge og 2-2 på Wembley i de to oppgjørene i Premier League før det endte 0-0 for to uker siden i det første oppgjøret av denne semifinalen av Ligacupen.

Og det forrige uavgjortresultatet var nok mest skuffende for hjemmelaget Chelsea sin del, som stilte med de fleste av de vante førstelagsspillerne, i motsetning til Arsenal som sparte flere av sine. Og det var hjemmelaget som hadde det meste av spillet og de største sjansene, uten å omgjøre det til det som virkelig teller, mål.

Lagnyheter

Arsenal må klare seg uten nysignerte Henrikh Mkhitaryan, han har allerede spilt for Manchester United i Ligacupen denne sesongen og har dermed ikke lov til å presentere Arsenal i tilsvarende cup før neste sesong.

I tillegg må hjemmelaget trolig klare seg uten Aaron Ramsey (syk) og Danny Welback (muskelskade) i tillegg til Nacho Monreal (hamstring). Olivier Giroud (hamstring) og Santi Cazorla (akilles) er defintivt ute for rødtrøyene.

For Chelsea sin del er Cesc Fàbregas utilgjengelig, han sliter med en hamstringskade. Så det er ventet at Antonio Conte vil gå hardt ut med en toppet startellever for å sikre seg muligheten til å vinne sesongens første tittel. Morata er heller ikke tilgjengelig i kveld.

Hvordan får man live streamet kampen i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat Sport 1 er det andre alternativer for å se dette Premier League-oppgjøret fra FA-cupens tredje runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler