Se Arsenal mot Chelsea i Premier League onsdag med live stream

Arsenal FC – Chelsea FC
Emirates Stadion, London
Premier League, runde 22
Onsdag klokken 20.45

Onsdag tar Arsenal i mot Chelsea i Premier League til det første av hele tre møter dem imellom i Januar. Les mer og finn ut hvordan du ser kampen med live stream her.

Hjemmelaget skal prøve å tette igjen gapet

Arsenal ligger etter 21 spilte ligakamper på en femteplass med 38 poeng i Premier League, seks poeng bak Liverpool på fjerdeplass. De røde fra Beatles-byen har dog én kamp mer spilt enn hovedstadsklubben.

Poenget foran Liverpool finner vi kampens bortelag Chelsea med sine 45 poeng, og Arsenal vil derfor med tap onsdag havne farlig langt bak de andre lagene i medaljekampen.

Og i tillegg til å prøve å kjempe seg tilbake i kampen om edelt metall har Arsenal nord-London-rivalene Tottenham poenget bak seg med en kamp mindre spilt. Tottenham møter Swansea på bortebane tirsdag kveld og West Ham på hjemmebane torsdag.

Jakter Manchester-klubbene

Heller ikke Chelsea ønsker å se seg bakover på tabellen, og vil med seier få en god firepoengsluke ned til Liverpool på fjerdeplass, mens de igjen går forbi Manchester United på andreplass med ett poeng.

Men å ta igjen ubeseirete Manchester City som leder ligaen klart med sine 59 poeng blir nok i tøffeste laget, selv for en Chelsea-lag i god form. Dog gikk Manchester City på sitt første poengtap på 19 seriekamper da Crystal Palace holdt dem til 0-0 nyttårsaften.

Emirates stadion

Arsenals hjemmebane, Emirates stadion i London.

Tidligere møter

I serie og cuper har de to lagene møttes hele 62 ganger siden sesongen 1992/93, og det er svært jevne tall å vise til i dette klassiske London-oppgjøret. Arsenal har et ørlite overtak med sine 23 seire mot Chelseas 22, mens 17 av kampene har endt med uavgjort.

I det første ligamøtet denne sesongen endte det 0-0 når Chelsea tok imot Arsenal på Stamford Bridge, mens det ble Arsenal-seier i både FA-cup-finalen forrige sesong og Community Shield i starten av denne, sistnevnte på straffer.

Lagnyheter

Arsene Wenger kan glede seg over at Mesut Özil trolig er klar for en plass i startoppstillingen igjen, men må mest sannsynlig klare seg uten Sead Kolasinac som måtte forlate banen i den forrige seriekampen.

Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Nacho Monreal og Olivier Giroud er alle fortsatt utilgjengelige for Arsenal.

For Chelsea og Antonio Conte sin del er David Luiz fortsatt ute på ubestemt tid, men danske Andreas Christensen som har imponert i brasilianerens fravær er igjen spilleklar etter å ha stått over de to siste kampene.

Ellers er både Eden Hazard, Cesc Fabregas og Tiemoune Bakayoko tilbake i Chelsea-laget etter å ha blitt hvilt i forrige ligakamp mot Stoke.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Det er dessverre ingen bookmakere som vil sende kampen med live stream, og man må derfor benytte seg av eneste Premier League-distributør i Norge, TV2. De vil ha kampen tilgjengelig både på TV og på TV2 Sumo.

Odds på kampen mellom Arsenal og Chelsea

Chelsea er gjort til små favoritter til tross for at de er kampens bortelag, og blant annet bet365 gir 2.55 i odds for Chelsea-seier, mot 2.87 for seier til Arsenal.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler