STORFLOR KLAR FOR 1.DIVISJONSKLUBB

Øyvind Storflor har flyttet hjem og fortsetter nå fotballkarrieren i OBOS-ligaen med Ranheim. For klubben ble det en perfekt match. Nå har den rutinerte ringreven skrevet under for de blå, men foreløpig kun for et år.

(Foto: Digitalsport)

– Jeg følte meg ikke ferdig med fotballen da vi flyttet opp fra Drammen. Det er vel sånn at om Godset hadde vært i Trondheim, så hadde jeg fortsatt, men hjemlengselen ble for stor. Da passet Ranheim bra, sier kantspilleren til Adresseavisen.

I Ranheim gleder de seg over å få på plass en stor ressurs som Storflor og i følge klubbens daglige leder Frank Lidahl vil han få rollen som «mesterlærer» for klubbens unge spillere.

– Han har uttrykt sterk bevissthet rundt hva han kan bidra med for å bygge en sterkere prestasjonskultur. Det er musikk i våre ører. Mesterlærere er helt avgjørende overfor de unge, sultne spillerne våre, sier Lidahl.

Han vil gå kraftig ned i lønn fra tiden som tippeligaspiller men vil få tid til å fullføre utdanningen sin ved siden av fotballen.

– Jeg synes Ranheim er en spennende klubb som har prøvd å rydde opp i de økonomiske forholdene. Det er mange unge, spennende spillere, noe som gjør at det er såpass interessant, forteller han til avisen.

Ranheim-lederen bekrefter at de ikke sprenger banken for å hente den meritterte spilleren til klubben, som i fjor slet kraftig med økonomien.

– Vi jobber etter noen prinsipper, også økonomiske, og det føltes nesten litt kleint å presentere det overfor den mestvinnende aktive fotballspilleren i landet, sier Lidahl.

Det er uansett mange som gleder seg over at Storflor(som dermed forblir den mestvinnende aktive fotballspilleren i landet) fortsetter i minst et år til på fotballbanen.

Og i Ranheim som blant annet har mistet toppscorer Robert Stene til Levanger og lenge har slitt med økonomiske problemer gir dette et stort løft for hele klubben.

Fotballkanalen

268 Artikler