Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 21 des, 2016

STORFLOR KLAR FOR 1.DIVISJONSKLUBB

Øyvind Storflor har flyttet hjem og fortsetter nå fotballkarrieren i OBOS-ligaen med Ranheim. For klubben ble det en perfekt match. Nå har den rutinerte ringreven skrevet under for de blå, men foreløpig kun for et år.

(Foto: Digitalsport)

– Jeg følte meg ikke ferdig med fotballen da vi flyttet opp fra Drammen. Det er vel sånn at om Godset hadde vært i Trondheim, så hadde jeg fortsatt, men hjemlengselen ble for stor. Da passet Ranheim bra, sier kantspilleren til Adresseavisen.

I Ranheim gleder de seg over å få på plass en stor ressurs som Storflor og i følge klubbens daglige leder Frank Lidahl vil han få rollen som «mesterlærer» for klubbens unge spillere.

– Han har uttrykt sterk bevissthet rundt hva han kan bidra med for å bygge en sterkere prestasjonskultur. Det er musikk i våre ører. Mesterlærere er helt avgjørende overfor de unge, sultne spillerne våre, sier Lidahl.

Han vil gå kraftig ned i lønn fra tiden som tippeligaspiller men vil få tid til å fullføre utdanningen sin ved siden av fotballen.

– Jeg synes Ranheim er en spennende klubb som har prøvd å rydde opp i de økonomiske forholdene. Det er mange unge, spennende spillere, noe som gjør at det er såpass interessant, forteller han til avisen.

Ranheim-lederen bekrefter at de ikke sprenger banken for å hente den meritterte spilleren til klubben, som i fjor slet kraftig med økonomien.

– Vi jobber etter noen prinsipper, også økonomiske, og det føltes nesten litt kleint å presentere det overfor den mestvinnende aktive fotballspilleren i landet, sier Lidahl.

Det er uansett mange som gleder seg over at Storflor(som dermed forblir den mestvinnende aktive fotballspilleren i landet) fortsetter i minst et år til på fotballbanen.

Og i Ranheim som blant annet har mistet toppscorer Robert Stene til Levanger og lenge har slitt med økonomiske problemer gir dette et stort løft for hele klubben.

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter