JERV-SPILLEREN FIKK IKKE NY KONTRAKT – AKTUELL FOR NYOPRYKKET 1.DIVISJONSLAG

(Foto: Digitalsport)

Dejan Corovic har vært fast på høyrebacken til Jerv i hele år. 26 kamper fra start i OBOS-ligaen i en sesong hvor gultrøyene har levert over all forventning er allikevel ikke nok til å få tilbud om ny kontrakt på Levermyr. Men 24-åringen kan fort bli værende i 1.divisjon.

Vi ønsker Dejan Corovic og Joachim S. Edvardsen lykke til videre med nye utfordringer. De to spillerne er ikke med i troppen videre. Takk for fantastisk innsats, meldte Jerv på sine hjemmesider for noen dager siden.

Etter overgangen fra Pors Grenland i 2014 har han jobbet hardt for å fortjene en plass blant de elleve. Først denne sesongen han har klart å etablere seg på laget under ledelse av Arne Sandstø.

Corovic har ikke lagt skjul på at han syntes behandlingen han har fått av klubben er under middels, og har den siste tiden gitt tydelig uttrykk for sine meninger i flere medier.

Nå må porsgrunnsgutten finne seg en ny klubb, men han ønsker ikke nødvendigvis å flytte hjem med det første.

– I utgangspunktet har jeg ingen planer om det. Jeg har fortsatt lyst til å satse på fotballen, og spille på høyest mulig nivå, sier han til lokalavisen Porsgrunn Dagblad.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal nyopprykkede Elverum være en av klubbene som vurderer å hente Corovic. De mistet sin kaptein og høyreback Ulrik Balstad til Fram Larvik for noen uker siden, og må ha inn en ny spiller i denne posisjonen.

Les mer her: Takker nei til spill i OBOS-ligaen – Signerer for Fram Larvik

Edvardsen ikke med videre

En annen spiller som ikke blir med videre i Jerv er Joachim Edvardsen. Midtbanespilleren ble benyttet ofte som innbytter denne sesongen, men har vært på banen i hele 28 kamper.

Flere klubber skal vurdere å hente Askøy-gutten. Nest-Sotra, Vindbjart og Åsane kan være potensielle alternativer for Edvardsen som tidligere har spilt for FK Fyllingsdalen og Start.

Fotballkanalen

268 Artikler