Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 – 7. plass: Strømmen IF

NordicBet Oddsbonus

Espen Olsen og Kasey Wehrman har fått en hel vinter på å jobbe videre med utviklingen av Strømmens ballbesittende spillestil, og etter at det ble tap mot LSK og VIF i Januar, har årets unge Strømmen-lag til gode å tape en treningskamp. Foruten 1-1 kampen mot Jerv i Spania, har de rød og grå vunnet samtlige kamper i vinter.

Det gir grunn til optimisme for en ung og ambisiøs spilletropp som mange spår en tøff sesong i årets OBOS-liga.

Ut portene på Strømmen Stadion har keeper Tobias Trautner(KIL) og kaptein Steinar Strømsnes(Stabæk) forsvunnet.

Sistnevnte har vært ligaens kanskje beste midtstopper de to siste årene og har blitt erstattet av Skeids Mansour Gueye som kommer uten erfaring fra spill på høyere nivå enn 2.divisjon. Trolig blir spanjolen Omar Diaby El-Gato lagets nye sisteskanse.

Skarpere tropp enn fjorårsutgaven

Spillere som Sindre-Mauritz Hansen(Stabæk), Sverre Bjørkkjær(FKH), Sebastian Pedersen (Strømsgodset, lån), og Øystein Vestvatn(Follo) får det heller ikke til å røre seg i underbuksa til den nøytrale OBOS-liga seer, men for Strømmen, som etter hvert har blitt kjent for å utvikle eliteseriespillere, kan det være spillere som passer godt inn i lagets profil.

Årets tropp ser enda litt skarpere ut enn i fjor, og med få spillere ut, kontinuitet på alle plan og flere spillere på vei til å finne storform tror vi Strømmen vil havne i nærheten av kvalikplassen.

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.

NordicBet Oddsbonus

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler