Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 - 5. plass: Notodden FK

Kenneth Dokken klarte gjennom å slå FFK i to tøffe kvalikkamper, endelig å føre Notodden tilbake til det gode selskap. Siden opprykket har det blitt jobbet meget bra både på og utenfor banen hos Telemark-klubben.

I motsetning til en del andre lag i årets OBOS-liga stiller Notodden til seriestart med en relativt voksen tropp. Til tross for at klubblegenden Borgar Velta har lagt opp og gått inn i trenerteamet er det fortsatt en del spillere som ikke lenger kan karakteriseres som unggutter i spilletroppen.

Hentet tidligere Viking-midtstopper

Vinteren har ikke vært all verden for Notodden som har slitt med skader og folk ute i de fleste kampene. Nå skal de fleste være på vei tilbake, og ettersom bredden ikke er all verden er man avhengig av å stille slagkraftig til hver eneste kamp i OBOS-ligaen om det skal være realistisk å snuse på kvalik.

I tillegg har klubben gjennom flere år vist økonomiske muskler i 2.divisjon og det vil neppe stoppe nå som de har tatt steget opp. Nylig ble Sunderland-midtstopper Michael Ledger (Viking i fjor) hentet inn og med en slik signering viser de blå muskler.

Med et svært overkommelig kampprogram de første fem rundene ligger det an til en flying start for Notodden i årets OBOS-liga. Vi tror Notodden blir årets overraskelseslag!

Tror du Notodden kan rykke opp? Unibet har 41.00 i odds på Notodden på opprykksplass. Favoritt hos Unibet er Sogndal til 1.80 i odds for opprykk.

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.