Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 – 5. plass: Notodden FK

NordicBet Oddsbonus

Kenneth Dokken klarte gjennom å slå FFK i to tøffe kvalikkamper, endelig å føre Notodden tilbake til det gode selskap. Siden opprykket har det blitt jobbet meget bra både på og utenfor banen hos Telemark-klubben.

I motsetning til en del andre lag i årets OBOS-liga stiller Notodden til seriestart med en relativt voksen tropp. Til tross for at klubblegenden Borgar Velta har lagt opp og gått inn i trenerteamet er det fortsatt en del spillere som ikke lenger kan karakteriseres som unggutter i spilletroppen.

Hentet tidligere Viking-midtstopper

Vinteren har ikke vært all verden for Notodden som har slitt med skader og folk ute i de fleste kampene. Nå skal de fleste være på vei tilbake, og ettersom bredden ikke er all verden er man avhengig av å stille slagkraftig til hver eneste kamp i OBOS-ligaen om det skal være realistisk å snuse på kvalik.

I tillegg har klubben gjennom flere år vist økonomiske muskler i 2.divisjon og det vil neppe stoppe nå som de har tatt steget opp. Nylig ble Sunderland-midtstopper Michael Ledger (Viking i fjor) hentet inn og med en slik signering viser de blå muskler.

Med et svært overkommelig kampprogram de første fem rundene ligger det an til en flying start for Notodden i årets OBOS-liga. Vi tror Notodden blir årets overraskelseslag!

Tror du Notodden kan rykke opp? Unibet har 41.00 i odds på Notodden på opprykksplass. Favoritt hos Unibet er Sogndal til 1.80 i odds for opprykk.

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler