Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 – 2. plass: Aalesund

Et av lagene det er knyttet størst spenning til i årets sesong er tangotrøyene fra Aalesund. Etter en god innledning på vinteren med solide seiere over Hødd og Brattvåg har det blitt litt tøffere når vi nærmer oss seriestart. 3-0 tap for Bodø/Glimt i forrige helg etterlot helt sikkert noen spørsmålstegn hos lagets nye trener Lars Bohinen, som tidligere har uttalt at han er bekymret og ikke komfortabel med egen spillertropp.

I går fikk laget inn Jernande Meade som tidligere har vært en del av Arsenal-systemet og troppen begynner å se meget spennende ut.

En god miks av rutine og spennende talenter

Årets Aafk-tropp består av flere spennende unggutter enn på lenge. Jørgen Hatlehol, Emil Solnørdal, Anders Waagan og Sondre Fet er alle spillere som kan være glad for at det blir OBOS-liga fotball på Color Line Stadion i 2018. Midtbanejuvelen Vebjørn Hoff blir en viktig brikke i årets lag om ikke Odd lykkes med å lokke han til Skien.

Fremover på banen må lagets to nye spiss-signeringen Torbjørn Agdestein og Holmbert Fridjonsson levere, hvis ikke fjorårets bomkjøp Valmir Berisha har tatt store steg i vinter.

Kombinasjonen rutinerte Aafkere (A.Lie, O.Lie, Carlsen og Riise), spennende tilvekster (Meade, Nattestad, Lima, Agdestein, Fridjonsson) og fremadstormende unggutter er en formel vi tror passer klubben godt. Lars Bohinen har motbevist kritikere i flere sesonger og har det som skal til for å klare å ta Aalesund tilbake til Eliteserien. Vi tror det blir tango og opprykk i Ålesund by i November!

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler