Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 – 15. plass: Florø

NordicBet Oddsbonus

Tapet av Rashad Muhammed(S08) og Endre Kupen(Bodø/Glimt) kan bli meget krevende. Inn for disse har man fått Patrik Johannesen fra dansk fotball. Spissen fra Færøyene må levere på topp, og fikk en etterlengtet opptur med hattrick mot Hødd etter en svak vinter. I tillegg venter mange på at Alioune «Badou» Ndour skal slå til. Den unge senegaleseren har stort potensiale, men varierer mye i prestasjonene.

Kling(FKH), Corovic(Arendal) og Callaku(Greve IF) er spillere man ikke helt vet hva man kan forvente av.

Får det tøft i den fryktede andresesongen

Samtidig er det defensive fundamentet som gjorde Florø til et lag det var vanskelig å slå i debutsesongen i OBOS-liga, ikke helt på plass til årets sesong. Skader på sentrale spillere som Runar Hove og Luc Jeggo har bekymret noe, men tilstanden var minst like ille på samme tidspunkt i fjor.

Spesielt offensivt er vi usikre på hvilke spillere som skal levere for Florø i 2018-sesongen. Bredden i årets stall er heller ikke god nok over en hel sesong, og det er mye som taler for at den vanskelige andre sesongen til Florø ender med nedrykk etter å ha overrasket hele fotball-norge i fjor.

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler