Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 – 14. plass: Nest-Sotra

Et av OBOS-ligaens faste «heis-lag» er igjen oppe i nest øverste etasje. Veien din har vært en sportslig suksess og en økonomisk utfordring for strilene. Ryktene skal ha det til at spillere har måttet ta tog til bortekamper for egen regning, og at lønn sjeldent ble betalt ut på riktig tidspunkt. Til tross for dette leverte en samlet gjeng sportslig mer enn godt nok til å klare et nytt opprykk og i vinter har de klart å knytte til seg flere spennende spillertyper.

Beholder trolig tre ekstremt viktige spillere

En den utskiftninger blir det også i 2018, men med få uker til seriestart ser det ut til at viktige navn som Furdal, Dang og Ståle Steen-Sætre blir værende på Ågotnes etter å ha vært i søkelyset til andre klubber i vinter.

Inn har man også fått noen spennende navn. Morten Bjørlo fra Egersunds slet med skader i fjor men er en spiller som en rekke eliteserieklubber har på blokka. På høstsesongen i fjor viste den unge midtbanespilleren at han blir en av de som er mest spennende å følge med på i år. Fortsatt savner laget en ny midtstopper som trolig kommer på plass i løpet av uka.

Det samme er spissen Sondre Liseth fra Fana. 20-åringen scoret 8 mål på 20 kamper for Fana i fjorårets sesong, og har fortsatt utviklingen i vinter. Nå har han gjort det svært vanskelig for trener Steffen Landro å plassere han på benken. Det betyr at han enten inntar en plass på kanten eller sender fjorårets toppscorer Alexander Dang på benken.

En vinter med mye skader og varierende resultater i treningskampene gjør at vi er svært usikre på hva vi kan forvente oss av Nest i år. Når vi i tillegg vet at det blir nedskjæringer i økonomien kan det fort bli et nytt tungt år for Nest-Sotra i OBOS-ligaen.

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.

Foto: nestsotra.no

NordicBet Oddsbonus

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler