Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018 – 13. plass: TUIL

NordicBet Oddsbonus

Det skal det ha vært delte meninger om at Gaute Helstrup får fortsette, men nå er klubben fokusert på den kommende sesongen i OBOS-ligaen.

Med unntak av keeper Gregor Flasza har ikke TUIL mistet noen av sine viktigste brikker fra i fjor. Før årets sesong har man endelig sikret seg Finnsnes sin stjernespiller Andreas Løvland og tidligere Sandefjord-keeper Marius Berntzen er lagets nye sisteskanse.

Må prøve å unngå nedrykk

Foruten disse er det et lag som kjenner hverandre godt og vet hvordan Helstrup ønsker at det skal se ut. TUIL går til årets sesong med et solid kollektiv, men mangler de store profilene. Vegard Lysvoll og Mo Jama har vært i klubben lenge og kjenner hverandre godt, men ingen av de er utpregede målmaskiner på dette nivået.

Det er også en del like spillertyper i årets TUIL-tropp. Lettbeinte teknikere som liker å ha ballen i beina. I en beintøff OBOS-liga hvor dødballer og fysikk blir avgjørende, er vi spent på å se hvor hardt krigerne fra nord blir straffet.

Vi tror TUIL vil slite mer enn de gjorde i fjor og må belage seg på å forsøke å unngå et nedrykk fremfor å jakte kvalik i OBOS-ligaen.

Følg med videre på vårt tabelltips for OBOS-ligaen i ukene frem mot seriestart og stem på hvem du tror vinner serien her.

Foto: tuilfotball.no

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler