Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018

tabelltips OBOS 2018

Kampen opp opprykk og nedrykk i årets utgave av OBOS-ligaen kommer til å bli steintøff, og det er spennende å få svar på hvem som kommer til å lykkes og hvem som kommer til å mislykkes før sesongen brakes løs i starten av april.

Denne sesongens OBOS-liga er mer spennende enn på lenge, med flere lag som som regel er å finne i Eliteserien. Mange lag satser og det kommer til å bli en utrolig spennende kamp om både opprykk og nedrykk.

HamKam og Nest-Sotra rykket opp fra PostNord-ligaen forrige sesong, og man skal ikke se bort ifra at begge de to klubbene kan kalre å holde seg oppe denne sesongen, spesielt førstnevnte har vi tro på.

Florø var et lag som overrasket positivt forrige sesong, men etter slag av flere nøkkelspillere tror vi de kan få det tøft denne sesongen.

Nedrykkslagene fra Eliteserien, Aalesund, Viking og Sogndal blir sett på som favoritter, og er klubbene med størst budsjett å rutte med, men flere andre hardtsatsende lag skal gi de tøff konkurranse om opprykksplassene.

I motsatt ende av tabellen vil selvsagt opprykkslagene forventes å være, men også her kan man finne lag som overrasker, og hvem vil kapre de fire kvalifiseringsplassene?

Det er mange spørsmål og få svar før sesongstart.

I dagene frem mot de første kampene mandag 2. påskedag vil vi presentere vårt tabelltips, så følg med her de kommende ukene.

Hvem tror du vinner OBOS-ligaen i år? Stem nederst i artikkelen.

Fotballkanalens tabelltips for OBOS-ligaen 2018:

1. plass: Sogndal
2. plass: Aalesund
——————-
3. plass: Kongsvinger
4. plass: Viking
5. plass: Notodden
6. plass: HamKam
——————–
7. plass: Strømmen
8. plass: Ull/Kisa
9. plass: Sandnes Ulf
10. plass: Mjøndalen
11. plass: Jerv
12. plass: Levanger
13. plass: TUIL
——————–
14. plass: Nest-Sotra
——————–
15. plass: Florø
16. plass: Åsane

OBOS-ligaen på TV og live stream

Discovery har kjøpt rettighetene til å sende denne sesongens OBOS-ligakamper, i likhet med Eliteserien. De fleste kampene kommer til å bli sendt på deres live streamingstjeneste Eurosport Player.

Men flere kamper kommer også til å bli sendt på tradisjonell TV, så det er store sjanser for å se Viking og Aalesund på Eurosport Norge og MAX også denne sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler