BRYNE PRØVER Å SELGE, MEN INGEN VIL KJØPE

Etter nedrykket til 2. divisjon fikk ledelsen i Bryne beskjed fra åtte av de beste spillerene – de ville ikke være med videre, men nå viser det seg at interessen fra andre klubber er heller laber.

>

(foto: Digitalsport)

Aram Khalili, Bjørnar Holmvik, Torstein Mjønner, Patrick Byskata, Ante Knezovic, Fitim Kastrati og Marius Lode er alle under kontrakt, men har uttalt at de ikke ønsker å spille 2. divisjon. Dette skriver Stavanger Aftenblad.

Problemet er bare at Bryne ikke har fått en eneste henvendelse på de aktuelle spillerene, det bekrefter daglig leder i klubben, Asle Tjøtta.

Skartun har fått nytt tilbud

Sogndølen, Oddbjørn Skartun, som har vært ute av spill i høst etter en blindtarmoperasjon, skal svare på et nytt kontraktforslag førstkommende onsdag. Hvis Skartun takker ja vil det si at spissparet Khalili/Skartun fortsetter i klubben. For Khalili skal, i følge Aftenbladet, være innforstått med at han spiller på Jæren også neste år. Skartun har ikke besvart fotballkanalen sine henvendelser.

Takket nei til forlengelse

(foto: Digitalsport) VIL VIDERE:
Bjørnar Holmvik vil ikke være med Bryne ned til nivå 3.(foto: Digitalsport)

Både Robert Undheim og Pål Aamodt har takket nei til kontraktstilbudet fra Bryne, nå har klubben lagt forhandlingene på is. Nå venter klubben på svar fra Geir Dahle Høyland, Sondre Norheim og Pål Fjelde, som alle har fått tilbud om kontrakt. To spillere som virker tapt for Bryne er venstreback Bjørnar Holmvik og Torstein Mjønner, sistnevnte signerte en kontrakt i vår, som skulle strekke seg over tre år.

Vil hente fra lokale klubber

De tre juniorene Einar Tunheim Lye, Jonathan Braut Brunes og Adrian Berntsen har alle fått kontraktstilbud fra klubben. I tillegg prøver Bryne å hente inn spillere fra andre rogalandsklubber. Rune Pedersen Bore, som har spilt for Frøyland er svært interessant, mens Rogvi Baldvinson (Vidar) og Vard sin storscorer Bob Sumareh skal ha fått beskjed om at de er interessante for den tidligere storklubben.

Andreas Hopen

92 Artikler