BRYNE HENTER INN NOK EN SOLID FORSTERKNING

Bryne fortsetter å forsterke stallen etter nedrykket. Nå har jærbuene signert spissen Simen Næss(27) fra Raufoss. Den tidligere Nest-Sotra-spilleren har signert en toårskontrakt med Bryne og gleder seg til å kjempe om opprykk med sin nye klubb.

Simen Næss spilte fjoråret i Raufoss, etter å ha vært en svært viktig brikke i et Nest-Sotra over flere år. På Nammo-stadion ble det med 4 mål på 25 kamper, og Næss har i vinter sett seg om etter nye utfordringer.

Etter et besøk og prøvespill på Jæren var han ikke i tvil om at han ønsket å signere for Bryne.

– Det kommer til å bli en tøff sesong, men for min egen del tror jeg Bryne og Hjelmhaug er en ekstremt god match. Jeg håper på å kunne bidra nok til at vi går rett opp igjen, forteller han til Fotballkanalen.
Næss, som er kjent for sin svært følsomme venstrefot håper å finne tilbake til scoringsnittet han tidligere har levert i 2.divisjon. 31 mål på 53 kamper ble det sist 27-åringen spilte i 2.divisjon med Nest-Sotra.
Klarer han å komme i nærheten av dette, vil Bryne helt sikkert være blant lagene som kjemper om opprykk når 2017-sesongen nærmer seg slutten.

Målfarlig:
Sist Næss spilte i 2.divisjon bøttet han inn mål for Nest-Sotra. Nå blir det igjen spennende å se om spissen er i stand til å finne tilbake til samme scoringsform i Bryne. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler