Spilltips live stream aston villa manchester city ligacup finale

Wembley er klar for den første store finalen for året, når Ørjan Nyland og Aston Villa møter Manchester City i finalen i Carabao-cup, tidligere kjent som Ligacupen.

Med Ørjan Håskjold Nyland mellom stengene har Aston Villa i høst og vinter avansert helt til finalen i Carabao-cup, der de møter regjerende mestere Manchester City på nasjonalarenaen i Englands hovedstad.

Nordmannen har stått kvartfinalen mot Liverpool og de to semifinalene mot Leicester United på veien mot finalen, og har kun sluppet inn to mål på de tre kampene.

Til tross for at han var rangert som tredjekeeper før sesongen startet har han også fått tre kamper mellom stengene i Premier League, i tillegg til at han spilte i 1-2-tapet for Fulham i den tredje runden av FA-cupen.

Grunnen til at nordmannen har fått såpass mange flere sjanser enn forventet er skadene på både Tom Heaton og Jed Steer. Pepe Reina har kommet inn på lån fra AC Milan, og Nyland har havnet bak spanjolen i køen i Premier League.

Ikke vunnet et trofé på 24 år

I år er det 24 sesonger siden sist Aston Villa løftet en pokal i England. I 1995/96-sesongen gikk de helt til topps i tilsvarende turnering, da de slo Leeds 3-0 foran 77 000 mennesker på gamle Wembley.

Det var klubbens femte Ligacup-tittel, og det er dermed kun to klubber som har vunnet turneringen flere ganger enn Aston Villa. Liverpool har åtte, mens årets andre finalelag, Manchester City. Har løftet trofeet seks ganger.

Spilltips: Begge lag scorer

Bookmaker Begge lag scorer
MrGreen 2.20
Unibet 2.20
bet365 2.15

Oddsen er fra 28.02.2020

Ja, Manchester City er et betydelig bedre lag enn det Aston Villa er, og har ettertrykkelig vist det gjennom sesongen, spesielt i Premier League. Men cup er cup, og vi skal ikke undervurdere Aston Villa-spillernes motivasjon til å vinne denne kampen.

Birmingham-klubben kommer til å vinne kampen på tribunen fullstendig. Villa sin andel finalebilletter er revet bort for lengst, mens Manchester City sliter med å selge alle sine, til supportere som nærmest virker lei av å dra til Wembley flere ganger i året.

Så vi tror Aston Villa fint kan gi Manchester City kamp om Ligacup-tittelen, og i det minste får lirket ballen inn minst én gang.

Aston Villa - Manchester City: Spørsmål og svar

Kan man få freebet til Aston Villa - Manchester City?

Nei, det er ingen freebets til Aston Villa - Manchester City.

Kan man få en oddsbonus til Aston Villa - Manchester City?

Nei, det er ingen oddsbonus til Aston Villa - Manchester City.

Hvordan ender Aston Villa - Manchester City?

Vi tror at det ender 1-2 mellom Aston Villa - Manchester City.

Når starter Aston Villa - Manchester City?

Aston Villa - Manchester City starter søndag den 1. mars kl. 17.30.

Hva er det beste oddstipset til Aston Villa - Manchester City?

Vårt beste tips til Aston Villa - Manchester City er begge lag scorer til odds 2.20.