Nybergsund/Trysil har mistet en rekke spillere i vinter. Nå har trener Jarl Andre Storbæk signert fire nye spillere til 2.divisjonslaget.

 

Nybergsund/Trysil har til tross for sin lite gunstige plassering kloret seg fast til "toppfotballen" i Norge og aldri vært lavere enn 2.divisjon de siste 37(!) årene. 

Før årets sesong har Trysil-laget mistet flere viktige spillere, og vinteren har vært preget av mye prøvespillere og unggutter som har fått prøve seg i lagets treningskamper. 

Etter å ha signert midtstopper Sofiane Dia fra lavere divisjoner i Frankrike, Lars Jendal på lån fra Ham-Kam og Træff-spiss Aleksander Cisic tidligere i vinter har den tidligere landslagspillern fått på plass ytterligere fire spillere til årets Sundet-tropp.

Spennende nysigneringer 

Michael Omojiuanfo var lenge et stort talent i Oslo-fotballen, men Stabæk-spiller Ohi sin storebror har foruten å være mye skadet senere spilt for klubber som Oppsal, Kjelsås, Drøbak/Frogn og Eidsvoll. Sist spilte midtstopperen i Follo.

Les mer her: Eldstebror Omojiuanfo klar for 2.divisjonsklubb

På backplass har man hentet Adonai Kidane fra Grorud sitt U21-lag. En annen spiller som kommer fra et juniorlag er Amin Zariah fra Strømsgodset. Han har rikelig med erfaring fra B og C-laget til Godset, og den offensive midtbanespilleren har også trent jevnlig med A-laget.

Nå får han muligheten til å utvikle seg videre i 2.divisjon.

Den siste er Mathias Laudal fra Fløy, som også tidligere har vært i ungdomsavdeligen til Start.

 

Oddsbonus på opptil 2000 KR

1. Betsson

Opptil 1000 KR i gratisspill

2. Nordicbet

200% bonus opp til 1000 KR

3. Unibet

100% bonus opp til 1000 KR

4. MrGreen

Kontantbonus opp til 1000 KR

5. Fansbet

100% opp til 600 KR

6. ComeOn

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder

Oddsbonus på opptil 2000 KR
x

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder