Sarpsborg 08 Besiktas spilltips

Sarpsborg har imponert stort så langt i både kvalifiseringen og gruppespillet av årets Europa League, og en seier i kveld kan sende dem et stort steg mot avansement til utslagsrundene på nyåret.

Sarpsborg 08 – Besiktas
Sarpsborg stadion, Sarpsborg
Europa League, gruppe I
Torsdag klokken 21:00

Og det er noe Besiktas absolutt ikke er fornøyd med, da de før gruppespillet startet var ganske klare favoritter til å vinne denne gruppen. Men med en såpass jevn gruppe er det absolutt ingenting som er avgjort så langt.

Det bør ende med tre poeng for tyrkerne i dag da, men man skal ikke undervurdere særpingene, til tross for seieren i det første oppgjøret i Tyrkia. Der var nemlig Sarpsborg best i den førte omgangen.

Men hjemmelaget skrudde opp tempoet i den andre omgangen, godt hjulpet av et høylytt hjemmepublikum, og Babel, Roco og Lens socret hvert sitt mål før Zachariassen headet ballen i mål på kampens siste ballberøring og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Besiktas kommer fra en 4-1-seier borte mot Ankaragücü i helgen, noe som plasserer dem på en fjerdeplass i Süper Lig etter 13 seriekamper. Etter 2-0 borte mot Tromsø reddet Sarpsborg litt av æren i hjemlige Eliteserien, og endte til slutt på åttendeplass i Eliteserien 2018.

Flere stjerner mangler

Besiktas bekreftet i går at hverken Pepe, Babel, Medel, Töre, Roco, Gönül og Quarsesma var med flyet og har blitt igjen i Tyrkia, og er dermer utilgjengelige på Sarpsborg stadion i dag.

Til sarpsborg08.no sier Sarpsborg-trener Geir Bakke at han heller kunne ønske de aldrende stjernene kom til ruskeværet i Østfold, heller enn sultne og også meget gode yngre erstattere, som skal spille for både kontrakter og fornyet tillit.

For 08 sin del er Vetti og Utvik uaktuelle, mens både Zachariassen, Thomassen og Mortensen har slitt med skader i det siste. Ting tyder uansett på at de tre sistnevnte er klare for match.

Forventede lagoppstillinger

Sarpsborg 08: Vasyutin; Tveita, Horn, Jørgensen, Thomassen; Halvorsen, Lund Nielsen, Zachariassen, Heintz; Muhammed, Mortensen

Besiktas: Karius; Aksoy, Uysal, Vida, Erkin; Toköz, Hutchinson; Ljajic, Love, Pektemek; Yalcin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denne mannen scoret årets mål i Eliteserien 2018. Grattis, @tveita92 🙌🏼

Et innlegg delt av Sarpsborg 08 (@sarp08)

TV og live stream

TV2 har rettighetene til å sende Europa League i Norge denne sesongen, og dette oppgjøret kommer til å bli sendt på Tv2 Sport 1 og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo. Det er ikke alle leverandører som har TV2 Sport 1, og TV2 har derfor valgt å sende den gratis på TV2 Sumo.

Spilltips: Over 2.5 mål

Til tross for at Sarpsborg i kveld tar imot et av de absolutt største lagene fra fotballgale Tyrkia er de bare svake underdogs i dette oppgjøret.

Vi har tippet at begge lag scorer i nesten alle kampene Sarpsborg 08 har spilt i Europa League denne sesongen, med meget god inntjening. Vi ønsket å gjøre det også denne gang, men oddsen på 1.67 som Unibet gir oss på den er rett og slett for lav.

Besiktas kommer fra fire scorede mål i helgen, og bør angripe i dette oppgjøret, samtidig vet vi at det alltid bor mål i dette Sarpsborg-laget, spesielt med Mortensen tilbake på topp.

Vi går for over 2.5 mål til 1.93 i odds hos Unibet!

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder