Ajax Tottenham spilltips odds

Tottenham Hotspur har en stor oppgave foran seg på Johan Cruyff Arena onsdag kveld, da de må snu 0-1 fra det første oppgjøret mot Ajax for å nå sin første Champions League-finale i klubbens historie.

Det eneste målet på Tottenham Hotspur stadion forrige uke ble scoret av 22 år gamle Donny van de Beek, noe som sørger for at det nederlandske storlaget har store muligheter for å nå sin første finale på 23 år.

Ajax – Tottenham (1-0)
Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Champions Leagues semifinaler
Onsdag klokken 21:00

Og dermed sørget Ajax for nok en utebaneskrell i Europa i år. Men denne gangen var det ikke like overraskende. De fleste vet nå hva kvaliteter som bor i dette Ajax-laget, og Tottenham manglet i tillegg to av sine største stjerner i Hueng-Min Son og Harry Kane.

Til returoppgjøret er Son tilbake fra karantene, men formen til Spurs tilsier at det kommer til å bli svært tøft å kvalifisere seg for finalen. I helgen ble det et 0-1-tap borte mot Bournemouth, klubbens andre tap på rad i den hjemlige ligaen.

Klubben står nå i fare for å havne utenfor topp-fire i den siste ligarunden, om man taper med stygge sifre hjemme mot Everton samtidig som Arsenal vinner stort borte mot Burnley.

For øyeblikket er Tottenham fjerdeplassert med 70 poeng og 28 plussmål, tre poeng foran Arsenal som er femteplassert med 20 plussmål. Med andre ord skal mye gå galt om ikke Spurs skal klare å holde seg over erkerivalene på tabellen til helgen.

Har fått hjelp fra fotballforbundet

Ajax spilte ikke seriekamp i helgen, da det nederlandske fotballforbundet gikk til det drastiske skrittet å utsette hele Eredivisie-runden for å hjelpe Ajax videre til finalen i Champions League.

Dermed er det et uthvilt Ajax-lag som venter Tottenham i Amsterdam onsdag kveld, og det er heller ingen nye skader å melde om i nederlendernes tropp. Kun Carel Eitting er ute med skade hos vertene.

For Tottenham sin del er fortsatt harry Kane, Harry Winks og Serge Airier ute med skader, mens Moussa Sissoko er frisk nok til å ta en plass i førsteelleveren, sammen med Son som var utilgjengelig med karantene forrige uke.

Forventede lagoppstillinger

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schone, De Jong, Van de Beek; Ziyech, Tadic, Neres

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Trippier, Sissoko, Wanyama, Rose; Eriksen, Alli; Son

TV og live stream

Det er TV 2 og Viasat som har rettighetene til å sende Champions League i Norge denne sesongen, og dette oppgjøret blir sendt på Viasport 1 og på strømmetjenesten Viaplay.

Spilltips: Uavgjort

Ajax har prestert klart best på bortebane i utslagsrundene denne våren, der tap for Real Madrid og uavgjort mot Juventus på hjemmebane begge ganger har endt med avansement.

Dette er den første runden Ajax fikk bortebane først, noe som vanligvis er en fordel. Man har et godt utgangspunkt, og seier er heller ikke nødvendig for å avansere. Tottenham har Son tilbake, og kommer nok til dette oppgjøret med et realt håp og tro på at man kan avansere.

Spurs kommer til å gjøre det de kan for å få hyll på byllen tidlig, noe som åpner opp rom for Ajax. Vi tror begge lagene fint kan score, men vi tror de utjevner hverandre, og at det ender 1-1 eller 2-2.

Vårt spilltips er uavgjort til oddsen 3.65 hos Betsson.

Eventuelt kan du slå på stortrommen og spille på uavgjort + begge lag scorer til meget pene 4.40.

Spill hos Betsson her!

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder