Ole Kristian Selnæs og St. Étienne klar for sesongens tøffeste bortekamp

Hovedstadsklubben står med fire seire av fire mulige så langt, så Saint-Étienne skal med andre ord være på sitt absolutt beste om de skal få med seg noe fra dette oppgjøret.

Paris Saint-Germain – Saint-Étienne
Parc des Princes, Paris
Ligue 1, runde 5
Fredag klokken 20:45

Men kun en av kampene har PSG klart å holde nullen, i 3-0-seieren hjemme mot Caen i den første serierunden. Både mot Guingamp borte (1-3), Angers hjemme (3-1) og sist Nimes borte (2-4) har pariserne måtte se ballen trille inn i nettmaskene, og her ligger nøkkelen for bortelaget.

Dessverre har de ikke for vane så langt denne sesongen å score må, kun tre har det blitt så langt. Status etter fire serierunder er 2-1 hjemme mot Guingamp, 1-1 borte mot Strasbourg og 0-0 både borte mot Montpellier og hjemme mot Amiens for to uker siden.

Lagnyheter

PSG må klare seg uten flere av sine største stjerner fredag kveld. Kylian Mbappé må stå over grunnet de røde kortet han pådro seg forrige serierunde, mens Dani Alves, Marco Veratti, Leyvin Kurzawa og Lassana Diarra alle er ute med diverse skader.

Da ser det betydelig lysere ut for kampens bortelag, Saint-Étienne-manager Jean-Louis Gasset kan glede seg over en tropp fri for både karantener og skader.

Forventede lagoppstillinger

PSG: Aréola; Meunier, Silva, Kimpembe, N’Soki; Marquinhos, Rabiot; Draxler, Neymar, De Maria; Cavani

Saint-Étienne: Ruffler, Debuchy, Perrin, Subotic, Kolodziejczak; M’Vila, Selnæs; Sailbur, Khazri, Cabella; Diony

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Unibet vil sende kampen mellom PSG og St. Étienne via sin live-streamingstjeneste i Norge til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre fra La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Oddstips

Paris er selvsagt store favoritter i dette oppgjøret, og kommer etter alle solemerker til å stikke av med alle tre poengene. Men Saint-Étienne har vært gnien i starten av sesongen, med bare to innslupne mål.

Vi tar sjansen på at de fortsetter sitt gode forsvarsspill, og går for under 2,5 mål totalt til fine 2.75 i odds hos Unibet.

Du spiller her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler