PSG tar imot Lyon til toppkamp i Ligue 1

Paris Saint-Germain – Olympique Lyonnais
Parc des Prince, Paris
Søndag klokken 20.45

Søndag er et klart for et tradisjonsrikt møte mellom to av Frankrikes største klubber når PSG tar i mot Lyon I Ligue 1. Les mer og finn live stream til kampen her.

Rekordsigneringen imponerer

Paris Saint-Germaint sitt rekordkjøp i sommer Neymar, som ble kjøpt fra Barcelona for smått utrolige 222 millioner Euro, har startet PSG-karrieren godt og har allerede begynt å tilbakebetale summer i form av mål og assists.

På de fem første tellende kampene for PSg har han så langt notert seg for fem mål og fem assist, noe som er hele to målpoeng i snitt for den tekniske brasilianeren.

Neymar Paris

Det var elleville tilstander i Paris når PSG slapp drakter med Neymars navn og nummer på.

PSG med fem seire av fem mulige

Og Neymars prestasjoner har hjulpet PSG til å få en forrykende start på sesongen. Klubben står så langt med fem seire av fem mulige og 19-3 i målforskjell i ligaen.

Laget startet også årets Champions League-sesong godt borte mot Celtic. Der ble det til slutt 0-5 etter to mål av Cavani, étt av Neymar, étt av Mbappé og et selvmål av Celtics svenske back Michael Lustig.

God start også av Lyon

Lyon har startet sesongen med tre seire og to uavgjorte på de første fem kampene, noe som plasserer dem på en forløpig tredjeplass på tabellen.

Seirene har kommet mot Strasbourg hjemme 4-0, Rennes borte 1-2 og Guingamp hjemme 2-1. De to uavgjortresultatene kom mot Bordeaux hjemme 33 og Nates borte 0-0.

Tidligere møter

Siden 1993/94-sesongen har de to klubbene møttes to ganger hvert eneste år i Ligue 1 og det er PSG som har et ørlite overtak med 17 seire på 48 kamper mot Lyons 15. 16 av dem har endt med uavgjort.

Når Paris Saint-Germain er hjemmelag er tallene litt mer favoriserende for dem, med 13 seire på 24 kamper mot Lyons tre.

I forrige sesong endte det med seier i begge oppgjørende til PSG. De vant både ute og hjemme med 2-1.

Parc des Prince paris

kampen spilles på Parc de prince i Paris som har en kapasitet på 48.000 tilskuere.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må klare seg uten den italienske landslagsstjernen Marco Veratti som må stå over grunnet rødt kort i den forrige serierunden.

I tillegg så er argentinerne Javier Pastore og Angel Di Maria usikre grunnet en lårskade og en føling i en hamstring.

For bortelaget sin del ser det litt lysere ut med kun Pape Diop og Amine Gouiri usikre til oppgjøret grunnet småskader de har fått den siste tiden.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å se derbyet mellom Paris Saint-Germain og Lyon i Norge så har du flere valg. Om du har tilgang på Viasport 2 så sendes den der på Tv i Norge.

Om du ønsker å se den på nett så kan du se den på Viaplay om du har tilgang til det eller på bet365 sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre fra La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie med mer gjennom året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler