Poengdeling på Allianz Riviera?

Italienske Lazio besøker Nice i Côte d’Azur. I deres første møte noensinne må Nice bevise at den svake formen de har fra Serie A er ferdig. Lazio med kun 1 tap på 8 kamper i Serie A kan gi de en tøff utfordring.

Nice – Lazio

Både Nice og Lazio har vunnet begge kampene de har spilt i Europaligaen. Lazio spilte borte mot Vitesse i første runde og vant kampen 2 – 3. Hjemme mot Zulte – Waregem endte kampen med 2 – 0 seier. Nice har spilt mot samme lag og i første møte på bortebane mot Zulte Waregem tok den hjem tre poeng etter å ha slått dem 1 – 5. Kampen ble fulgt opp med 3 – 0 hjemmeseier over Vitesse. Det har gitt Nice en ledelse med 4 mål mer enn Lazio før torsdagens møte. Lagene har aldri spilt mot hverandre tidligere. På toppscorerlisten fra Gruppe K er det Alassane Pléa på Nice som ligger på topp med 4 mål, på delt andreplass finner vi Ciro Immobile på Lazio og Allan Saint-Maxim på Nice med 2 scoringer hver. Begge lagene har 4 spillere inne på listen over toppscorere.

Nice

Etter 9 spilte runder i Ligue 1 befinner Nice seg på en skuffende 14. plass med formen 3 – 1 – 5. Det er et tap mer enn de hadde i hele forrige sesong, så det er tydelig at Nice ikke henger med formmessig, i hvertfall i Ligue 1. Med 8 scoringer på to kamper i Europa League og 12 mål på 9 kamper i franske Ligue 1 kan det likevel se ut til at de skal kunne gi Lazio motstand.

Kampen begynner 19:00 på torsdag og spilles på Nice sin hjemmebane Allianz Riviera. Stadion ble ferdigstilt i 2013 og har plass til 35 624 tilskuere.

Lazio

Bortelaget har hatt en sesong i Serie A på det jevne sett opp mot forrige sesong. Nå befinner de seg på 4. plass med en sterk 6 – 1 – 1 form, kun tre mål bak Juventus på 3. plass. I forrige sesong endte Lazio på 5. plass.

Europaliga odds

Prikker du inn riktig tips på kampen mellom Nice – Lazio venter det deg en utbetaling på 2,60 for hjemmeseier, 3,40 for uavgjort eller 2,90 for seier til Lazio om du spiller på bet365. Den norske bettingsiden stiller også med et stort utvalg av live odds på Nice – Lazio. For å plassere dine bets må du være registrert spiller og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler