Monaco besøker Lille i Ligue 1 fredag

LOSC Lille Metropole – AS Monaco
Stade Pierre-Mauroy, Lille
Fredag klokken 20.45

Lille skal fredag kveld prøve å stoppe Ligue 1-toppscorer Radamel Falcao og Monaco på Stade Pierre-Mauroy. Les mer og finn live stream til kampen her.

Nesten alltid målrikt med Monaco på banen

Monaco har så langt scoret hele 17 mål på de første seks seriekampene i Ligue 1. De regjerende seriemesterene har klart å holde det relativt tett bakover også bortsett fra i én kamp.

I den femte serierunden ble laget rett og slett overkjørt borte mot Nice i en kamp som til slutt endte med fire mål til Nice og null til Monaco.

Men som oftest er det motsatt, både Dijon, Marseille og Strasbourg har fått kjenne det så langt med henholdsvis 4-1, 6,1 og 3-0.

Lille startet sesongen godt

Med en 3-1 seier over Nantes på hjemmebane. Men i de to neste rundene ble det værre med tap for både Strasbourg borte (3-0) og Caen hjemme (0-2).

De siste tre serierundene har gitt laget to poeng med uavgjorte kamper mot Angers borte (1-1) og Bordeaux hjemme (0-0) før det ble tap borte mot Guingamp (1-) sist.

Monaco vunnet siste tre oppgjørende

Forrige sesong vant Monaco begge ligaoppgjørende mellom lagene med 1-4 bore og 4-0 hjemme i tillegg til kvartfinalen i den franske cupen med 2-1.

Siden 1993 har Monaco vunnet totalt 16 av 40 oppgjør i liga og cup mot Lilles 11 seire. 13 har endt med uavgjort.

Stade Pierre-Mauroy

Hjemmebanen til Lille, Stade Pierre-Mauroy.

Flere på skadelisten for gjestene

Monaco må klare seg uten flere førstelagsspillere som er ute med skade. Den største stjernen som er uaktuell for oppgjøret er Thomas lemar, vingen har en skade i låret som holder han på sidelinjen ut måneden.

I tillegg er Danijel Subasic ute til oktober med en ankelskade og andrekeeper Loïc Badiashile ute til november med en skulderskade.

For Lille sin del er Adama Soumaoro ute til desember med en skade i akillesen, men Soumaoro er ikke en stor bidragsyter for laget uansett når han er frisk.

Hjemmelaget har også hatt Thiago Mendes, Vincent Enyeama og Hamza Mendyl ute med skader den siste tiden, men alle er tilbake i trening og kan bli klare for kampen mot Monaco.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å se kampen mellom Lille og Monaco i Norge så har du flere valg. Om du har tilgang på Viasport 1 så sendes den der på Tv i Norge.

Om du ønsker å se den på nett så kan du se den på Viaplay om du har tilgang til det eller på bet365 sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til live stream av Lille mot Monaco pluss tusenvis av andre fra La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie med mer gjennom året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler