Stade Gaston-Gérard
Ligue 1
Fredag klokken 20.45

Det er bare 3 poeng ned til både nedrykksplass og kvalikplass for Dijon. Det gjør at ting begynner å se mørkt ut for vertene.

Denne sesongen endte det 2 – 2 i det motsatte oppgjøret i Ligue 1. Ndombe Mubele sendte Rennes opp i ledelse med 2 mål, men Chang-hoon Kwon hentet inn litt med sin scoring, før Júlio Tavares utlignet for Dijon på bortebane. I Coupe de la Ligue tok det 15 minutter før Frédéric Sammaritano gjorde at Dijon ledet 1 – 0. To minutter før pause utlignet Wahbi Khazri til 1 – 1, og med to minutter spilletid igjen før fulltid sendte Adrien Hunou Rennes i ledelse 1 – 2, som også ble sluttresultat.

Forrige sesong vant derimot Dijon 3 – 0 på hjemmebane, mens det ble 1 – 1 på Roazhon Park. Før dette har ikke lagene spilt mot hverandre siden 2011/12 sesongen. Her vant Rennes begge kampene. Først 1 – 5 og så 5 – 0 på hjemmebane.

Dijon

Dijon står med 7 – 4 – 11 og med 31 – 45 i målforskjell er de 10 mål bak Amiens på 13. plass. Nedover står utfordrerne i kø. Troyes er 1 poeng bak, Saint-Etienne 2 bak, og Angers og Lille 3 poeng bak. På sine fem siste kamper har Dijon også bare vunnet 1 kamp, noe som ikke tyder på at ting forbedres. Hjemme på Stade Gaston-Gérard har de likevel formen 6 – 2 – 3, noe som kan holde mot Rennes 4 – 3 – 4 på bortebane.

Wesley Lautoa har vært ute med beinbrudd siden august, og er eneste spiller som mangler for Dijon.

Rennes

9 – 4 – 9 er heller ikke noe man kan kalle stålform, men det er nok til 8. plass. Det er heller ikke mer enn 8 mål forskjell opp til Montpellier på 7. plass med 31. poeng. Klaffer alt for Rennes er faktisk også en foreløpig plass i Europaligaen innen rekkevidde. Både Nice og Nantes har 34 poeng. Nedenfra er det bare Guingamp som kan true Rennes denne runden, de ligger 2 poeng bak.

Rennes har ingen skader, men Ludovic Baal har vært suspendert siden juli.

Følg Dijon – Rennes live stream

Du kan følge alle de beste kampene fra Ligue 1, Bundesliga, Serie A, La Liga og mange andre serier om du har en aktiv spillerkonto på bet365. For å se Dijon – Rennes live stream trenger du bare følge denne fremgangsmåten: