Norge møter VM-nykommer Panama til vennskapskamp i kveld

Norge – Panama
Ullevaal stadion, Oslo
Internasjonal vennskapskamp
Onsdag klokken 19.00

Norge er klar for sin siste test før alvoret igjen starter i høst med UEFA Nations League. På motsatt banehalvdel i kveld står Panama, som neste uke skal i gang med sitt første verdensmesterskap i landets historie.

Der skal de ut i en tøff gruppe sammen med England og Belgia fra Europa i tillegg til Tunisia fra Afrika, og deres første kamp er mot Belgia på Fisht Olympic stadion i Sotsji mandag 18. juni.

Landet har fire millioner innbyggere, altså over en million mindre enn Norge, og er faktisk mer kjent for baseball-spillere og gode boksere.

Panama har de siste ukene spilt to vennskapskamper der de har vunnet 1-0 mot Trinidad og Tobago og spilte 0-0 mot Nord-Irland for en uke siden. I mars ble det 0-1-tap mot Danmark og hele 0-6 mot Sveits, så det er langt ifra det sterkeste VM-landet som i kveld gjester Ullevaal stadion.

Norge i knallform

Og Panama møter et lag i meget god form. På de første tre kampene i 2018 har Norge hentet hjem seieren i alle sammen. I tillegg har ikke Norge tapt på hjemmebane siden 0-3-tapet for Tyskland tilbake i september 2016 (4-2-0).

Lørdag gjestet Norge en annen VM-debutant, da Island ble slått 3-2 i Reykjavik. Alle tre målene ble scoret av tre norske landslagsspisser, Bjørn Maars Johnsen, Joshua King og Alexander Sørloth.

Det er ventet at Lars Lagerbäck gjør flere utskiftninger fra laget som vant på Island og Joshua King, som kom inn og snudde kampen med mål og målgivende er forventet å starte i kveld.

I tillegg kan Lagerbäck glede seg over at hele troppen er skadefri, og i går var alle sammen med på fellestrening på gresset på Ullevaal stadion.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Kampen kommer til å bli sendt på TV2 sin hovedkanal i Norge, og om du ikke har mulighet til å se kampen på TV vil den også være mulig å se på TV2 sin live-streamingstjeneste, TV2 Sumo.

Det er dessverre ingen bookmakere eller andre tilbydere som kommer til å sende denne kampen mellom Norge og Panama.

Spilltips til kampen mellom Norge og Panama

Norge har scoret hele 8 mål på de 3 kampene de har spilt så langt i år, og Panama viste mot Sveits at de kan slippe inn mye mål. Vi både tror og håper derfor at Norge også i dag kan finne nettmaskene opp til flere ganger. Og med hele fem spisser i troppen i god form er det absolutt muligheter for det.

Vi går for over 2,5 mål til Norge til oddsen 4.50 hos Unibet.

Når du scorer ditt første landslagsmål ⚽ #sterksomenbjørn #sterkeresammen

A post shared by Norges Fotballforbund (@fotballandslaget) on

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler