Live stream vennskapskampen mellom Norge og Australia fredag

Norge – Australia
Ullevaal stadion, Oslo
Vennskapskamp
Fredag klokken 19.00

Norge tar imot VM-klare Australia til vennskapskamp på Ullevaal stadion fredag kveld, og det er duket for flere nye ansikter i den røde landslagsdrakten.

Norges landslagssjef har valgt å ta med seg to førstegangsreisende i tillegg til to spillere som ikke har vært i landslagsuttaket siden Lagerbäck tok over for ett år siden.

To ferske midtstoppere

De to nye er nylige utenlandsproff Sigurd Rosted og vår nye stopperstjerne Kristoffer Ajer. Sigurd Rosted hadde en meget god sesong for Sarpsborg 08 i fjor, så god at han i vinter ble hentet av den belgiske toppklubben Gent.

Kristoffer Ajer har lenge blitt sett på som ett av de aller største fotballtalentene i Norge, og har de siste månedene spilt seg til fast plass i midtforsvaret til Celtic, Skottlands desidert beste klubblag.

I tillegg er midtbanespillerne Fredrik Midtsjø og Iver Fossum for første gang med når Norge skal spille landskamp under Lars Lagerbäcks ledelse.

Fredrik Midtsjø har imponert stort i AZ etter overgangen fra Rosenborg i sommer og er sett på som en av de aller beste spillerne i klubben som ligger på tredjeplass i Eredivisie.

Iver Fossum har tre landskamper på baken, men de kom helt tilbake i 2016. Nå har 21-åringen spilt seg til fast plass i Hannover i Bundesliga og får nå muligheten til å bevise at han også kan spille seg til fast plass på midtbanen til Norge.

Tre forfall

Tre av spillerne som var i den opprinnelige troppen til kampene mot Australia og Albania har meldt avbud grunnet skader. Begge Premier League-spissene Alexander Sørloth og Joshua King har blitt værende igjen i England, mens Palermo-back Haitam Aleesami også meldte frafall.

LA Galaxys Ola Kamara og Red Bull Salzburgs Fredrik Gulbrandsen har blitt hentet inn, to spisser som for tiden gjør det godt i sine respektive klubber.

Hele troppen:

Rune Almenning Jarstein, Ørjan Håskjold Nyland, Sten Michael Grytebust.

Tore Reginiussen, Sigurd Rosted, Kristoffer Vassbakk Ajer, Håvard Nordtveit, Jonas Svensson, Birger Solberg Meling, Omar Elabdellaoui, Martin Linnes, Haitam Aleesami (frafall).

Stefan Marius Johansen, Ole Kristian Sælnes, Markus Henriksen, Mohamed Amine Elyounoussi, Fredrik Midtsjø, Mats Møller Dæhli, Martin Ødegaard, Iver Tobias Rørvik Fossum.

Tarik Elyounoussi, Alexander Sørloth (frafall), Bjørn Maars Johnsen, Joshua Christian Kojo King (frafall), Ola Kamara (ny), Fredrik Gulbrandsen (ny).

De fleste vil få spilletid

Lars Lagerbäck antyder at de aller fleste utespillerne kommer til å få spilletid i løpet av de to vennskapskampene mot Australia hjemme fredag og Albania borte mandag.

Dermed vil vi få se nye duoer i både midtforsvaret i form av Rosted/Ajer og sentralt på midtbanen i form av Midtsjø/Fossum.

Hvordan live streamer man kampen i Norge?

Har du ikke mulighet til å se kampen på TV2 i Norge? Fortvil ikke. Kampen vil også være tilgjengelig med live stream for alle kunder av Unibet, både i Norge og de fleste andre land.

Det eneste man behøver er en aktiv konto hos Unibet. En aktiv konto vil si at man enten har et beløp på konto eller har brukt den til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen og tusenvis av andre fotballkamper gjennom hele året.

Kampstart er fredag klokken 19.00.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler