Italia U21 – Norge U21 – Siste nytt og live stream

Mangler flere faste spillere

Kampen mot Italia torsdag er en viktig test for Leif Gunnar Smeruds menn før Israel venter på bortebane tirsdag neste uke i EM-kvalifiseringen.

Men begge kampene går uten flere av spillerne som har utgjort grunnstammen i U21-landslaget de siste sesongene. Både kaptein Iver Fossum, Kristoffer Ajer og Martin Ødegaard er med de store gutta som møter Australia og Albania til vennskapskamper.

I tillegg har Rosenborg-spiller Erlend Dahl Reitan, Sarpsborg-spiller Tobias Heintz og Burton-spiller Martin Samuelsen alle meldt forfall grunnet diverse skader.

Men det betyr ikke at det er en habil tropp Smerud har med seg til de to bortekampene. Troppen inneholder spennende navn som Sondre Rossbach, Birk Risa, Morten Thorsby og Rafik Zekhnini, blant annet.

Hele U21-troppen:

Sondre Rossbach – Odd
Per Kristian Bråtveit – Haugesund
Erlend Dahl Reitan – Rosenborg – forfall 15/3
Andreas Hanche-Olsen – Stabæk
Fredrik Pallesen Knudsen – Haugesund
Ulrik Yttergård Jenssen – Nordsjælland
Bjørn Inge Utvik – Sarpsborg 08
Ivan Näsberg – Vålerenga
Birk Risa – FC Köln
Julian Ryerson – Viking
Vajebah Sakor – IFK Göteborg
Mathias Normann – Molde
Morten Thorsby – Heerenveen
Vebjørn Hoff – Aalesund
Mikael Ingebrigtsen – IFK Göteborg
Martin Samuelsen – Burton – forfall 17/3
Tobias Heintz – Sarpsborg 08 – forfall 18/3
Dennis Tørseth Johnsen – Ajax
Runar Espejord – Tromsø
Henrik Bjørdal – Brighton
Morten Konradsen – Rosenborg – ny spiller 15/3
Rafik Zekhnini – Fiorentina – ny spiller 17/3
Andreas Helmersen – Ranheim – ny spiller 18/3

Må vinne mot Israel

Norge fikk en kjedelig start på denne kvalifiseringen da man vant 5-0 hjemme mot Kosovo i den første kampen, men siden ble dømt til å tape kampen 0-3 fordi Kristoffer Ajer ble brukt da han egentlig måtte stå over grunnet et tidligere rødt kort.

Siden har det blitt 2-3-tap borte mot Kosovo, 0-0 borte mot Irland, 3-1 hjemme over Tyskland og 2-1 hjemme over Irland.

Dermed er Norge på tredjeplass med åtte poeng, fire poeng og en kamp mindre enn Tyskland som leder gruppen og ligger an til å kvalifisere seg for neste U21-EM.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Det er ingen distributører som har kjøpt rettighetene til å sende denne kampen i Norge, kampen vil derfor ikke være tilgjengelig via tradisjonell tv.

Men bet365 vil sende kampen på sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har et beløp på konto eller har brukt den til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Kampstart er klokken 18.30 torsdag.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler