Spill på Norge mot Sverige i EM-kvalifiseringen: Den ultimate guiden!

Norge Sverige spilltips live stream

Vil du streame fotball? Gjør det hos Unibet!

Sett inn kun 100 KR og se ubegrenset kamper øyeblikkelig!

Norge åpnet kvalifiseringen med tøffest mulig motstand, da Spania ventet på andre banehalvdel på lørdag. Det endte som de fleste forventet og fryktet, med tap. Men et 1-2-tap borte mot en av verdens aller beste nasjoner er ikke krise, dog var Norges prestasjoner alt annet enn imponerende.

Norge – Sverige
Ullevaal stadion, Oslo
EM-kvaliken, gruppe F
Tirsdag klokken 20:45

Odds på kampen fra Unibet: Hjemmeseier – 2.52 Uavgjort – 3.25 Borteseier – 3.12

Ble til tider overkjørt av Spania

Spania styrte store deler av kampen, og kom til flere store sjanser i begge omgangene. Norge hadde også sine muligheter, som da Tarik Elyounoussi bommet på åpent mål etter en flott norsk kontring.

Joshua King scoret Norges mål da han utlignet for Norge på straffespark halvveis ut i den andre omgangen. Men gleden varte ikke lenge, da Jarstein felte Morata som bakerste mann og sørget for at Ramos enkelt kunne chippe ballen inn i mål til 2-1 fra krittmerket.

Når dommer Andris Treimanis fra Latvia blåser av kampen etter 90 spilte minutter viser statistikkene at Spania hadde ballen i 67 prosent av kampen, og at dem vant skuddstatistikken med 22-5, 10-2 på mål.

Sverige kommer uten flere av sine største stjerner

Sverige startet sin EM-kvalik med en 2-1-seier over Norge, og har dermed, sammen med Spania, fått et forsprang på Norge allerede. Men det svenske laget kommer faktisk som underdogs til oppgjøret på Ullevaal stadion i Oslo.

Allerede før landslagspausen var det klart at John Guidetti ikke ble tatt med. Ifølge flere rapporter er det grunnen til at Manchester United-forsvarer Victor Lindelöf trakk seg fra troppen. Og nå har landslagssjef Janne Andersson mer problemer å bryne seg på.

Emil Forsberg ble byttet ut i den andre omgangen, og i følge flere svenske medier forlot han troppen i sinne. Den offisielle forklaringen er at han kjente på en lyskeskade, men ting tyder på at den svenske landslagssjefen har interne problemer å bryne seg på i tillegg til det som skal skje ute på matten på Ullevaal stadion tirsdag kveld.

Forventede lagoppstillinger

Norge: Jarstein; Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami; Ødegaard, Selnæs, Henriksen, M. Elyounoussi; King, T. Elyounoussi

Sverige: Olsen; Lustig, Granqvist, Helander, Augustinsson; Larsson, Ekdal, Olsson, Claesson; Berg, Quaison

Beste odds på Norge – Sverige

RIZK har egne boostede odds til denne kampen. Blant annet er oddsen for at spisslegenden Marcus Berg scorer mål for Sverige økt fra 3.55 til 3.80!

Og om du tror Sverige drar fra Ullevaal med alle tre poengene, i tillegg til at begge lagene scorer, da får du 7.20 i odds istedenfor 6.25!

Oddsbonuser for Norge – Sverige

Nedenfor kan du se hvilke bookmakere som gir de beste bonusene, så sjekk listen før du spiller på Norge mot Sverige:

Spilltips for Norge mot Sverige

Vi tror dette blir et svært tett oppgjør, da Norge og Sverige er nærere hverandre enn noensinne. Greit nok hadde Sverige et fantastisk VM i fjor sommer, men spiller for spiller er de ikke i nærheten av den kvaliteten de var for noen år tilbake.

I tillegg mangler svenskene en del spillere, og det er en del uro i troppen knyttet til nettopp det. Norge fikk en leksjon av spanjolene lørdag, men har det siste året under Lagerbäck vist fantastisk form, og skal ikke ha problemer med å slå Sverige på en riktig god dag.

Men det er blodig alvor, og det er viktigere for Sverige å få med ett poeng enn å vinne. Derfor tror vi at vi får se et defensivt svensk lag, som bidrar til at dette blir en heller kjedelig kamp, og vi forventer ikke mange mål.

Men vi har litt troen på Norge, og at vi klarer å lirke inn det ett mål eller to, som er nok til å ta alle tre poengene.

Vi går for Uavgjort/Norge til Pause/Fulltid. Det gir fine 5.75 i odds hos Unibet!

Når starter Norge mot Sverige?

De fleste kampene i EM-kvalifiseringen har avspark klokken 20:45 norsk tid, og det samme gjelder for dette oppgjøret. Om du skal på stadion bør du være ute i god tid, da det er meldt utsolgt i morgen!

Heia Norge!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler